Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Ατλάντα – Επιβάτης είχε στην κατοχή του κοπίδι

Must Read

Ένα επιβατικό αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση της Frontier Airlines από το Σινσινάτι στην Τάμπα, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Ατλάντα, των ΗΠΑ, αφότου σήμανε συναγερμός για επιβάτη που είχε ένα κοπίδι στην κατοχή του, ανακοίνωσε χθες Σάββατο η αεροπορική εταιρεία.

«Ο εν λόγω επιβάτης τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία της Ατλάντα», ανέφερε εκπρόσωπος της Frontier Airlines. Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ οι επιβάτες αναχώρησαν με άλλη πτήση, την ίδια ημέρα, για τον προορισμό τους.

Η Λίλιαν Χόφμαν δήλωσε στο δίκτυο NBC ότι όταν ο «ύποπτος» πήγε στην τουαλέτα του αεροσκάφους, ένας έντρομος συνεπιβάτης της είπε ότι ο άνδρας «απειλούσε να μαχαιρώσει ανθρώπους». «Έτσι, πήγα να μιλήσω σε αεροσυνοδούς στις μπροστινές θέσεις», είπε η Χόφμαν στο NBC. Λίγο αργότερα την ενημέρωσαν ότι το αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί, όπως κι έγινε 20 λεπτά αργότερα.

Εκπρόσωπος της Frontier Airlines δεν επιβεβαίωσε ότι ο «ύποπτος» είχε διατυπώσει απειλές, κατά τη διάρκεια της πτήσης, για επίθεση σε συνεπιβάτες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This