Πανικός στην Κωνσταντινούπολη από έκρηξη σε αυτοκίνητο

Must Read

Νέος συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Τα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, σκορπώντας τον πανικό στους περαστικούς, που ακόμη δεν έχουν καλά-καλά συνέλθει από τη βομβιστική επίθεση στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ιστικλάλ, όπου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Εικόνες από το φλεγόμενο αυτοκίνητο κυκλοφόρησαν εν ριπή οφθαλμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στην περιοχή Φατίχ, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα, καθώς η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα και σε παρακείμενα αυτοκίνητα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες αναφορές για τυχόν θύματα, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν το περιστατικό εξετάζεται ως -ένα ακόμη- τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο οδηγός του επίμαχου αυτοκινήτου σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και ζήτησε βοήθεια από περαστικούς, όταν παρατήρησε καπνό να βγαίνει από το όχημά του.

Αμέσως μετά, ωστόσο, αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες, οι οποίες γρήγορα επεκτάθηκαν σε άλλα τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Ως εκ τούτου, οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί νέας βομβιστικής επίθεσης διαψεύδονται από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This