Ερντογάν και Τσαβούσογλου συνεχίζουν τον «αγώνα» για αναγνώριση του ψευδοκράτους!

Μέσω των τουρκικών σίριαλ προωθούν την προπαγάνδα τους

Must Read

Αποφασισμένη η Άγκυρα να συνεχίσει τον «αγώνα» για την αναγνώριση του ψευδοκράτους και αυτό ακριβώς δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν και στην επικοινωνία που είχε με το μαντρόσκυλό του στα κατεχόμενα, τον Ερσίν Τατάρ.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναγνώριση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Και συνέχισε δηλώνοντας ότι η οικογενειακή φωτογραφία ολοκληρώθηκε με το ψευδοκράτος να γίνεται μέλος παρατηρητής του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών και ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μαζί σύμφωνα με «το ιστορικό κάλεσμα» που έκανε στη διεθνή κοινότητα στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, για την αναγνώριση της «ΤΔΒΚ».

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τόνισε πως ξεκίνησε ο αιώνας της Τουρκίας και ότι η ενότητα του τουρκικού κόσμου δεν στρέφεται εναντίον κανενός, στη συνάντησή του με τον Μεξικανό ομόλογό του, Μαρσέλο Εμπράρντ.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου ο Τσαβούσογλου σημείωσε πως είναι ικανοποιημένοι από την συνεχή ανάπτυξη των σχέσεων ανάμεσα στην Τουρκία και το Μεξικό σε όλα τα πεδία και πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι το ενδιαφέρον για την τουρκική γλώσσα αυξήθηκε, καθώς τα τουρκικά σίριαλ στο Μεξικό έγιναν πολύ δημοφιλή και ανέφερε πως ξεκίνησαν μαθήματα εκμάθησης τουρκικών τα οποία προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον!

Σχολιάζοντας δε τις αντιδράσεις στην ένταξη του ψευδοκράτους σαν παρατηρήτρια χώρα στον Οργανισμό Τουρκογενών Κρατών είπε:

«Τι δικαίωμα έχει η Ευρωπαϊκή Ένωση να επεμβαίνει στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών. Το μήνυμα μας προς τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι το εξής: Διαταράξατε την ισορροπία τόσο στις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας όσο και στην Κύπρο. Έχει χαλάσει η ζυγαριά. Να είστε ισορροπημένοι και αν κάνετε λόγο για το διεθνές δίκαιο κοιτάξτε στις παραβιάσεις της Ελλάδας, της Ρωμαίικης Διοίκησης Κύπρου. Άλλωστε εμείς δεν πρόκειται να πάρουμε άδεια από τις ΗΠΑ. Ξεκίνησε ο τουρκικός αιώνας, η τουρκική άνοιξη. Με την ένταξη της ΤΔΒΚ στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών μπορούμε να πούμε πως φύτρωσε στην ουσία ένα βλαστάρι υπό αυτή την έννοια. Είδαμε οι ΗΠΑ και ειδικά η ΕΕ να ασκούν πίεση ακόμα και να απειλούν τα μέλη του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών. Έδωσαν διάβημα, έγραψαν επιστολές, άσκησαν πίεση σε κάθε μια χώρα. Υπάρχει ένα τουρκικός κόσμος που δεν υποκύπτει στις απειλές από όπου και να προέρχονται είτε από την ΕΕ είτε από τις ΗΠΑ. Η ενότητα του τουρκικού κόσμου δεν στρέφεται εναντίων, εις βάρος κανενός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This