Αντεπίθεση των Κούρδων στην Συρία – νεκροί Τούρκοι στρατιώτες

Έκτακτη σύγκληση στο υπουργείο άμυνας της Τουρκίας

Must Read

Όπως ανακοίνωσε το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, το PKK σκότωσε πέντε Τούρκους στρατιώτες και τραυμάτισε αρκετούς άλλους στην περιοχή του Κουρδιστάν εχθες.

Αυτό ανάγκασε τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να ζητήσει επειγόντως συνάντηση με ανώτατους διοικητές στην Άγκυρα.

Μέχρι σήμερα ο αριθμός των Τούρκων στρατιωτών που έχουν χάσει τη ζωή τους έχει ανέβει, καθώς επιβεβαιώθηκε ακόμα ένας θάνατος από την τουρκική πλευρά.

Από τον βάρβαρο βομβαρδισμό των κουρδικών περιοχών στην βόρεια Συρία από τον τουρκικό στρατό και την τουρκική πολεμική αεροπορία, που κόστισε ζωές αμάχων και κατέστρεψε τουλάχιστον ένα σχολείο κι ένα νοσοκομείο, οι Κούρδοι μαχητές με συντονισμένη αντεπίθεση χτύπησαν τουρκικές θέσεις σε τουλάχιστον τρία σημεία.

Αναμένεται τώρα η απόφαση της τουρκικής ηγεσίας η οποία έχει προαναγγείλει χερσαία εισβολή στην Συρία, με την Ρωσία να έχει προειδοποιήσει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ανεκτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This