Η Apple απειλεί να «δολοφονήσει» το Twitter!

Οργή του Έλον Μασκ για τον τεχνολογικό κολοσσό

Must Read

Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Έλον Μασκ, είναι ο πόλεμος που του έχει κηρύξει η Apple. Ένας πόλεμος που μπορεί πραγματικά να αποδειχτεί καταστροφικός για τον νέο ιδιοκτήτη του Twitter και όπως φαίνεται, προσπαθεί να αντιδράσει με απανωτές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου και κατηγορεί την Apple για δολοφονία της ελεύθερης έκφρασης.

Ο ισχυρός άνδρας της Tesla κατηγορεί ευθέως την Apple για διαφημιστικό σαμποτάζ κατά της δημοφιλούς πλατφόρμας, αλλά θέτει και άλλο ένα θέμα το οποίο εάν επιβεβαιωθεί, μπορεί να καταστρέψει το Twitter.

 

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση που έκανε ο Μασκ πριν από λίγο, η Apple έχει θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο να αποσύρει την εφαρμογή του Twitter από τα προϊόντα της. Με απλά λόγια, όποιος έχει iPhone ή iPad, αλλά ακόμα και Mac, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην γνωστή εφαρμογή, καθώς αυτή θα εξαφανιστεί από το Apple store.

 

Αυτή η εξέλιξη πρακτικά θα κοστίσει στον δισεκατομμυριούχο, δισεκατομμύρια! Το Twitter θα απαξιωθεί και ο Μασκ θα αναγκαστεί είτε να υποχωρήσει, να πουλήσει με ζημιά, και τελικά να το εγκαταλείψει.

 

Υπάρχει όμως άλλη μία εναλλακτική. Η Tesla να δημιουργήσει ένα δικό της κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα στραφεί ενάντια στην παντοκρατορία της Apple. Ένα εξίσου δύσκολο project το οποίο θα χρειαστεί πάλι αρκετά δισεκατομμύρια για να μπορέσει να χτυπήσει τον τεχνολογικό κολοσσό.

 

Ο Έλον Μασκ πάντως Αναπτύσσεται πριν από λίγο δημοσκόπηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου κατηγορεί την Apple για δολοφονία της ελεύθερης έκφρασης στην Αμερική, ενώ κάνει τους χρήστες να ψηφίσουν εάν πιστεύουν ότι η απλή θα πρέπει να ανακοινώνει δημόσια τα μέσα που λογοκρίνει. Τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά υπέρ της θέσης του Μασκ. Το 85% των χρηστών θεωρεί ότι η Apple θα πρέπει να δημοσιοποιεί κάθε απόφαση που λαμβάνει και σχετίζεται με την παρεμπόδιση της ελεύθερης έκφρασης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This