Συγκίνηση: Ηλικιωμένος που «έφυγε» άφησε δώρα για 14 χρόνια για το κοριτσάκι των γειτόνων του!

Το κορίτσι θα ανοίγει δώρα μέχρι τα 16 της!

Must Read

Μια γλυκιά συγκίνηση και ταυτόχρονα μελαγχολία προκαλεί η ιστορία που έρχεται από την Ουαλία που αποδεικνύει πως ένας άνθρωπος μπορεί να σκορπίσει την χαρά και να κάνει το καλό ακόμα και όταν δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.

«Πρωταγωνιστής» ένας ηλικιωμένος κύριος. O Ken Watson όπως ήταν το όνομά του, είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με το μικρό κοριτσάκι των γειτόνων του, την Cadi την οποία την αντιμετώπιζε σαν την εγγονή που δεν είχε.

Τα πρώτα της Χριστούγεννα, το 2017, της αγόρασε ένα ακριβό λούτρινο αρκουδάκι. Όμως, τα επόμενα Χριστούγεννα ο ηλικιωμένος, που ήταν 87 ετών έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από τον καρκίνο. Πριν κλείσει τα μάτια του δεν ξέχασε το μικρό κορίτσι το οποίο ήθελε να βλέπει να είναι χαρούμενο και ευτυχισμένο από εκεί ψηλά…

«Ένα βράδυ ακούσαμε ένα χτύπημα στην πόρτα και ήταν η κόρη του γείτονά μας, η Jenny, που κρατούσε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν, όντως, σκουπίδια, μέχρι που μας είπε ότι περιείχε τα δώρα που είχε αγοράσει ο μπαμπάς της για την Cadi. Ήταν αναπάντεχο, μαγικό και συγκινητικό. Με ξάφνιασε, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» λέει ο Owen Williams. ο μπαμπάς της μικρής Cadi.

Τι ακριβώς είχε κάνει ο ηλικιωμένος; Είχε αγοράσει αφήσει 14 χριστουγεννιάτικα δώρα για την μικρούλα, που τότε ήταν 2 ετών, έτσι ώστε να έχει να τα ανοίγει μέχρι τα 16 της χρόνια!

Το πρώτο δώρο που άνοιξε η Cadi, το 2018, ήταν ένα παιδικό βιβλίο. Τις επόμενες χρονιές ακολούθησαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, ένα τρενάκι και ένα μπλοκ ζωγραφικής. Φέτος, η Cadi περιμένει με αγωνία το δώρο της καθώς δεν γνωρίζει από πριν τι είναι αφού τα δώρα είναι τυλιγμένα!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This