Τρόμος στην Αίγυπτο: Κατέρρευσε κερκίδα σε αγώνα μπάσκετ – Τουλάχιστον 27 τραυματίες

Must Read

Το αίμα τους να «παγώνει» ένιωσαν οι φίλαθλοι που παρακολουθούσαν αγώνα μπάσκετ το βράδυ του Σαββάτου σε γήπεδο του Καϊρου στην Αίγυπτο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε τμήμα κερκίδας στη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 27 άνθρωποι.

Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», που βρίσκεται στη συνοικία της 6ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Γκίζας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας Χοσάμ Άμπντελ Γκάφαρ, τμήμα μιας κερκίδας υποχώρησε και τραυμάτισε 27 θεατές.

Περισσότερα από 20 ασθενοφόρα έσπευσαν στο γήπεδο μπάσκετ για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία, ενώ όπως είναι λογικό ο αγώνας διακόπηκε.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This