Νέα παραίτηση – βόμβα στην κυβέρνηση Ζελένσκι

Καταιγιστικές πλέον οι εξελίξεις στο Κίεβο

Must Read

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Βιάτσεσλαβ Σαποβάλοφ, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του. Αυτό ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας του Κιέβου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Shapovalov, πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών επιμελητείας του στρατού της χώρας, υπέβαλλε την παραίτηση του έπειτα απο καταγγελίες για υπερτιμολογήσεις στις αγορές τροφίμων που προορίζονται για τον Ουκρανικό στρατό.

Πρόσφατα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων “Rbk Ukraine”, το υπουργείο είχε κατηγορηθεί ότι αγόραζε τρόφιμα για τις ένοπλες δυνάμεις σε τιμές που ξεπερνούσαν τις μέσες τιμές κατά τρεις φορές. «Παρά το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι, η παραίτηση που υπέβαλε ο Vjacheslav Shapovalov είναι μια άξια πράξη στην πρακτική της ευρωπαϊκής και δημοκρατικής πολιτικής που καταδεικνύει ότι τα συμφέροντα της άμυνας είναι ανώτερα από οποιοδήποτε υπουργικό συμβούλιο ή καρέκλα», αναφέρει η ιστοσελίδα του υπουργείου.

Είναι άλλη μία δυσμενείς εξέλιξη για το καθεστώς του Κιέβου, καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι στενοί συνεργάτες του Ζελένσκι εγκαταλείπουν το «καράβι»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This