Αυτοκτόνησε το δεκατετράχρονο κορίτσι μετά τον (ρατσιστικό;) ξυλοδαρμό από συμμαθητές

Τεράστιο θέμα στην Αμερική – το βίντεο του ξυλοδαρμού είχε αναπαραχθεί χιλιάδες φορές

Must Read

Πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα που προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις. Όλοι κάνουν λόγο για προμελετημένο έγκλημα, καθώς ο ξυλοδαρμός και η κινηματογράφηση του από τέσσερις συμμαθητές, ήταν οργανωμένος. Το γεγονός όμως ότι οι δράστες ήταν μαύροι έχει δημιουργήσει εμφύλιο στην Αμερικανική κοινωνία, παρότι ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού δεν θεωρεί «ρατσιστικό» το έγκλημα, αλλά κλασική περίπτωση μπούλινγκ εντός σχολείου.

Η 14χρονη μαθήτρια λυκείου στο Νιου Τζέρσεϊ αυτοκτόνησε μετά τη δημοσίευση βίντεο στο διαδίκτυο με μια ομάδα κοριτσιών να της επιτίθενται – μια αυτοκτονία που ο πατέρας της πιστεύει ότι τροφοδοτήθηκε από μακροχρόνιο εκφοβισμό.

Η Adriana Kuch, η οποία φοίτησε στο Central Regional High School στο Berkeley Township, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι δύο ημέρες μετά την τρομακτική επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το βίντεο δείχνει πολλούς μαθητές να επιτίθενται στην έφηβη, χτυπώντας την με ένα μπουκάλι νερό, καθώς περπατούσε με τον φίλο της σε διάδρομο εντός του σχολείου.

Στο βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων που προβλήθηκε από το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, ​​ένα άτομο ακούγεται να φωνάζει: «Αυτό παίρνεις, ηλίθια ασπρουλιάρα βρόμα!».

Οι δράστες φαίνονται να γρονθοκοπούν, να κλωτσούν και να τραβούν τα μαλλιά της Adriana, ενώ άλλοι γελούν και καταγράφουν την άγρια ​​επίθεση, σύμφωνα με το ABC 7.

«Θεωρούν ότι είναι διασκεδαστικό να επιτίθενται σε ανθρώπους και να τραβούν βίντεο και να τα δημοσιεύουν», είπε στον σταθμό ο συντετριμμένος πατέρας της Αντριάνα, Μάικλ Κουτς.

«Το χτύπημα με ένα μπουκάλι νερό δεν έβλαψε την Αντριάνα, αυτό που την πλήγωσε ήταν η ντροπή και η ταπείνωση, απλώς συνέχισαν να την πληγώνουν».

«Η κόρη μου τραυματίζεται και δεν καλούν ασθενοφόρο, την πηγαίνουν στο γραφείο της νοσοκόμας» είπε ο τραγικός πατέρας ρίχνοντας ευθύνες στην διοίκηση του σχολείου.

Τρία κορίτσια κατηγορήθηκαν για κακούργημα και ένα τέταρτο κατηγορήθηκε για απρεπή  συμπεριφορά, ανέφερε το News 12 New Jersey.

Ο Σχολικός Έφορος είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι η αστυνομία δεν κλήθηκε μετά την επίθεση, επικαλούμενος την πολιτική του σχολείου.

«Δεν πιστεύω ότι έγινε αναφορά της αστυνομίας. Εάν ένας γονέας θέλει να απαγγείλει κατηγορίες, μπορεί με την αστυνομία», είπε, προσθέτοντας, «Δεν πρόκειται να προκαλέσουμε διπλό τραύμα σε ένα παιδί όπου θα τεθεί σε αναστολή και στη συνέχεια θα παραδοθεί και στην αστυνομία».

Ο Kuch εξοργίστηκε με την απάντηση του σχολείου, λέγοντας στο NBC New York: «Ένα παιδί δέχεται επίθεση με όπλο και η πολιτική τους είναι να μην καλούν την αστυνομία ή να υποβάλλουν αναφορά»!

Δείτε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό της άτυχης Ανδριάνας, που οδήγησε στην αυτοκτονία της.

https://twitter.com/profanitynewz/status/1623947051393335296?s=61&t=waua9uRHIr0KCeFBHENhkQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This