Σοκ στο Βέλγιο: 25χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε πέναλτι και έπεσε νεκρός!

Πανηγύρισε έξαλλα την επιτυχία του και κατόπιν σωριάστηκε στο έδαφος

Must Read

Μια ακόμη ξαφνική απώλεια ποδοσφαιριστή στιγματίζει τον «βασιλιά» των σπορ, με έναν 25χρονο τερματοφύλακα να χάνει τη ζωή του μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο Arne Espeel, τερματοφύλακας της Β ομάδας της KVC Winkel Sport, κατάφερε να αποκρούσει πέναλτι στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με την Westrozebeke για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά την επιτυχία του, την οποία και πανηγύρισε έξαλλα, σωριάστηκε στο έδαφος, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παικτών των δύο ομάδων και του θεατών.

https://twitter.com/MassAdi15176401/status/1624792452338012160

Ο γιατρός του αγώνα έτρεξε στο γήπεδο και κάνοντας τη χρήση απινιδωτή προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να αφήνει επιτόπου την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Het Nieuwsblad», τόσο εντός του ασθενοφόρου οι διασώστες, όσο και στο νοσοκομείο, οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η ομάδα του αποχαιρέτησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή με ανάρτησή της στο Facebook: «Η Winkel Sport θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατο του τερματοφύλακά της Arne Espeel. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του γι’ αυτή την τεράστια απώλεια. Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον».

«Αυτό είναι μια τραγωδία και ένα σοκ για εμάς. Ο Arne ήταν στο σύλλογο όλη του τη ζωή και ήταν πολύ αγαπητός», δήλωσε με τη σειρά του ο Patrick Rothsart, πρόεδρος της KVC Winkel Sport.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This