Νέο θαύμα στα συντρίμμια: Γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή 170 ώρες μετά τον σεισμό!

Must Read

Και ενώ συνεχίζονται οι ανέλπιστες διασώσεις μια εβδομάδα μετά τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία, μέσα από τα ερείπια «ξεπροβάλλουν» ακόμα μικρά θαύματα. Μετά από 170 ώρες βρέθηκε ζωντανή μία 40χρονη. 

Έξι ανέλπιστες διασώσεις από τα συντρίμμια!

Μία εβδομάδα μετά το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία, οι ομάδες διάσωσης εξακολουθούν να δίνουν αντίξοη μάχη. Μία 40χρονη γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή στην επαρχία Γκαζιαντέπ, 170 ώρες μετά τον πρώτο από τους δύο φονικούς σεισμούς της περασμένης Δευτέρας, όπως μεταδίδει το CNN Turk.

 






Πρόκειται για την 40χρονη Σιμπέλ Καγιά, η οποία ανασύρθηκε από τα ερείπια πενταώροφου κτιρίου στην επαρχία Γκαζιαντέπ . Το «θαύμα» αυτό κρατάει ζωντανή μία αχτίδα ελπίδας, μέσα σε συνθήκες αποκάλυψης. Λίγες ώρες νωρίτερα, δηλαδή 167 ώρες από τον σεισμό, στην Αντιόχεια ανασύρθηκε ζωντανός από τα συντρίμμια ένας άνδρας. Παράληλλα όπως έγινε γνωστό στο Καχραμανμαράς, τα σωστικά συνεργεία έχουν επαφή με τρεις επιζώντες. Πιστεύεται ότι είναι μία μητέρα, η κόρη και το βρέφος της, που εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι στα συντρίμμια.

 






Νωρίτερα την Κυριακή, μια 55χρονη ανασύρθηκε από τα ερείπια μετά από 159 ώρες θαμμένη, ενώ μια 85χρονη διασώθηκε μετά από 152 ώρες παγιδευμένη σε αυτό που ο ανιψιός της περιέγραψε ως κοιλότητα περίπου 30-40 εκατοστών (11- 16 ίντσες) πλάτος, σύμφωνα με το CNN Turk. Δύο άνθρωποι – ένας 25χρονος Σύρος και ένα παιδί – διασώθηκαν επίσης στο Χατάι περίπου 151 και 152 ώρες μετά τον σεισμό, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι την Κυριακή. Ο άνδρας διασώθηκε αφού οι ομάδες ανταπόκρισης εντόπισαν θορύβους κάτω από τα συντρίμμια ενώ διεξήγαγαν ηχητική έρευνα στα ερείπια μιας πολυκατοικίας στην Αττάκεια, σύμφωνα με αξιωματούχους.

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This