Θαύμα! 17χρονη ανασύρθηκε ζωντανή 10 μέρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία – Συνεργεία και συγγενείς ψάχνουν σημάδια ζωής

Η ελπίδα ζει στα χαλάσματα - Βγάζουν ακόμα ζωντανούς από τα ερείπια ακόμη και 222 ώρες μετά τον σεισμό!

Must Read

Συνεχίζονται οι εικόνες αποκάλυψης στην Τουρκία. Ισοπεδωμένες πόλεις, χιλιάδες νεκροί και τραυματίες από τους φονικούς σεισμούςΩστόσο, δεν λείπουν τα «θαύματα» ακόμα και μετά από 10 ημέρες, οπότε και έγινε ο μεγάλος σεισμός που έφερε την καταστροφήΚοντά στα 42.000 υπολογίζονται μέχρι τώρα τα θύματα. 1457 ασυνόδευτα παιδιά από τα οποία 267 είναι αταυτοποίητα. 




17χρονη ανασύρθηκε ζωντανή 10 μέρες μετά τον σεισμό! «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία», λέει μία πασίγνωστη λαϊκή ρήση, η οποία επιβεβαιώνεται καθημερινά στην Τουρκία, όπου ακόμα και 10 ημέρες μετά τον σεισμό (6/2) ανασύρονται άνθρωποι ζωντανοί από τα χαλάσματα. Συγκεκριμένα, ένα 17χρονο κορίτσι ανασύρθηκε σήμερα, Πέμπτη 16/2, ζωντανό από τα ερείπια κτηρίου που κατέρρευσε στη νότια επαρχία Καχραμανμαράς, 248 ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη γειτονική Συρία και ο οποίος έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους και στις δύο χώρες.

 

Πάνω από 36.000 νεκροί και τουλάχιστον 4.300 μετασεισμοί στην Τουρκία

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών AFAD, ο αριθμός των νεκρών από τους ισχυρούς σεισμούς αυξήθηκε σε 36.187 στην Τουρκία. Σύμφωνα με την AFAD, πάνω από 4.300 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί στην πληγείσα ζώνη μετά την αρχική, ισχυρή σεισμική δόνηση.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Έλληνες διασώστες: «Το Αντιγιαμάν δεν είναι μία πόλη βομβαρδισμένη, αλλά κατεστραμμένη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This