Σιδηροδρομική τραγωδία στη Λάρισα: Συλληπητήρια του ρωσικού ΥΠΕΞ

Must Read

Την θλίψη του για την πολύνεκρη τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα εξέφρασε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών μέσω της εκπροσώπου του, Μαρίας Ζαχάροβα.

Ειδικότερα η Μαρία Ζαχάροβα αναφέρει σε δήλωσή της:

«Με βαθιά θλίψη και πόνο έγινε γνωστή στη Ρωσία η είδηση της τραγωδίας στη βόρεια Ελλάδα, όπου τη νύχτα της 1ης Μαρτίου σε σιδηροδρομικό κόμβο μεταξύ Λάρισας και Θεσσαλονίκης ως αποτέλεσμα μετωπικής σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας βρήκαν το θάνατο περισσότεροι από τριάντα άνθρωποι και τραυματίστηκαν πολλές δεκάδες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές εκφράζουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ελληνικό λαό, πρωτίστως στις οικογένειες, που έχασαν αγαπημένους και οικείους τους. Ευχόμαστε τάχιστη ανάρρωση στους τραυματίες».

Δείτε επίσης:

«Μια κόλαση» – Σοκαριστικές μαρτυρίες επιβατών και συγγενών – Δημοσία δαπάνη οι κηδείες -Σήμερα και αύριο έκτακτη αιμοδοσία στην Αθήνα- Συνελήφθη ο σταθμάρχης

Σάλος με το βίντεο πριν από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στα Τέμπη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This