Νέος σεισμός στην Τουρκία μεγέθους 5 Ρίχτερ – Στην Καχραμάνμαρας το επίκεντρο

Must Read

Δεν έχουν τέλος οι μετασεισμοί στην Τουρκία, μετά τους δύο φονικούς σεισμούς των 7,8 και 7,6 Ρίχτερ στις 6 Φεβρουαρίου, που στοίχισαν την ζωή σε δεκάδες χιλιάδες άτομα.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρό του ήταν στην επαρχία Καχραμάνμαρας, μια από τις περιοχές που έχουν πληγεί πάρα πολύ από τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου.

Οι μετασεισμοί που έχουν σημειωθεί από τότε είναι πάνω από 10.000, με ορισμένους να προκαλούν νέες καταρρεύσεις κτηρίων και νέα θύματα, αφού είναι και αυτοί ισχυροί. Οι έρευνες στα συντρίμμια ανεστάλησαν επισήμως στις 9 από τις 11 επαρχίες που επλήγησαν από τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, με εξαίρεση τη Χατάι και την Καχραμανμαράς, όπου βρισκόταν το επίκεντρό του.

Ο σεισμός στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 45.000 ανθρώπους και σε περισσότερους από 5.000 στη γειτονική Συρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This