Το δράμα του Ζελένσκι – Πάλι έφαγε «πόρτα» από τα Όσκαρ

Η οσκαρική Ακαδημία επιμένει να τού αντιστέκεται...

Must Read

Απαρηγόρητος ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι διοργανωτές των Όσκαρ φέρεται να τού αρνήθηκαν να εμφανιστεί διαδικτυακά στην τελετή απονομής των βραβείων.

Στα τέλη του περασμένου μήνα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στην Ουκρανία, με τον πρόεδρο της χώρας να έχει πραγματοποιήσει μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες δεκάδες ομιλίες, τόσο σε διεθνείς διοργανώσεις, όσο και σε κοινοβούλια, μεταξύ των οποίων και σε εκείνο της χώρας μας.

Πέρσι, ο Ζελένσκι, ο οποίος, μην ξεχνάμε, υπήρξε δημοφιλής ηθοποιός στη χώρα του, προτού αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα, είχε καταθέσει αίτημα στους διοργανωτές των Όσκαρ, προκειμένου να τού επιτρέψουν να παρέμβει στην τελετή απονομής των βραβείων. Ωστόσο, ο εκτελεστικός παραγωγός των Όσκαρ, Γουίλ Πάκερ, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο να επιτρεπόταν στον Ουκρανό πρόεδρο να μιλήσει στην τελετή. Αιτία φέρεται να ήταν το γεγονός πως όσοι έχουν επηρεαστεί στον πόλεμο στην Ουκρανία είναι λευκοί, ενώ τραγωδίες που έχουν πλήξει μη λευκούς δεν είχαν λάβει την ίδια προσοχή.

Φέτος, ο Ζελένσκι αποφάσισε να ζητήσει ξανά από τους διοργανωτές να του επιτρέψουν να μιλήσει κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ. Και πάλι, όμως, όπως αναφέρει το Variety σε αποκλειστικό δημοσίευμά του, το αίτημά του απορρίφθηκε, χωρίς, ωστόσο, να έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος που τού αρνήθηκαν. Πολλοί εκτιμούν ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε, καθώς η Ακαδημία προτιμά να κρατά αποστάσεις από πολιτικά γεγονότα.

Σημειώνεται πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφαγε «πόρτα» και από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This