Τούρκοι ισλαμιστές κομμάτιασαν δεκαοκτάχρονο παιδί και του πήραν τα όργανα

Νέα θηριωδία στη Συρία

Must Read

Προσοχή, ακολουθεί σκληρή φωτογραφία

Το CNBC είχε κάνει συγκλονιστικό αφιέρωμα στο οποίο αποδεικνύει πως οι πρόσφυγες από τη Συρία έπεφταν θύμα εμπορία οργάνων εντός της Τουρκίας. Υπήρχαν άφθονες καταγγελίες στο παρελθόν για νέους, ακόμα και μικρά παιδιά που έπεφταν θύματα δολοφονίας έπειτα από απαγωγή, με τις σορούς τους είτε να εξαφανίζονταν είτε όταν βρίσκονταν να διαπιστωνόταν ότι είχαν αφαιρεθεί όργανα.

Δυστυχώς για κάποιον περίεργο λόγο οι συγκεκριμένες ειδήσεις, ακόμα και το αφιέρωμα του μεγάλου αμερικανικού δικτύου, είχαν αποσιωπηθεί πλήρως.

Η τουρκική θηριωδία όμως συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μόλις εχθές, διαπιστώθηκε πως ένας δεκαοκτάχρονος νέος από την βόρεια Συρία ο οποίος είχε απαχθεί από τούρκους ισλαμιστές, βρέθηκε νεκρός στην Τουρκία. Η οικογένεια του έδωσε μεγάλο αγώνα για να πάρει την σορό του πίσω. Μόλις τα κατάφερα, διαπίστωσε ότι έλειπαν όργανα από το δολοφονημένο παιδί. Απόδειξη ότι η απαγωγή και η δολοφονία του έγινε πάλι για εμπόριο οργάνων εντός Τουρκίας.

Ο Abdo Khalill al-Sayyah, 18 ετών, βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τους Τούρκους ισλαμιστές κοντά στην Idlib. Η οικογένεια του Al-Sayyah πίεσε την Τουρκία να επιστρέψει το σώμα του και οι Τούρκοι στρατιώτες τον πέταξαν κυριολεκτικά κοντά στη συνοριακή διάβαση.

Τότε η οικογένειά του έμαθε ότι ορισμένα από τα όργανά του είχαν «συλλεχθεί» στην Τουρκία.

Η σορός του παιδιού από το οποίο οι τούρκοι αφαίρεσαν τα όργανα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This