Αμερική: Άντρας δολοφονείται άγρια σε λεωφορείο και ο οδηγός δεν σταματά να κατέβει!

Ο οδηγός υποστήριξε πως δεν άνοιξε για την ασφάλεια των επιβατών

Must Read

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι σε λεωφορείο στο Λας Βέγκας της Αμερικής, στις 26 Φεβρουαρίου, όταν ένας επιβάτης δολοφόνησε άγρια με 33 μαχαιριές έναν συνεπιβάτη του μετά από καυγά. Το πρωτοφανές είναι ότι το έγκλημα έγινε μέσα ενώ στο όχημα υπήρχαν και άλλοι επιβάτες ενώ ο οδηγός δεν σταμάτησε ώστε να κατέβει το θύμα αλλά συνέχισε απτόητος την πορεία του!

Σύμφωνα με ένα βίντεο από την κάμερα του λεωφορείου που είδε το φως της δημοσιότητας στο σώμα των ενόρκων της κομητείας Clark, ο δράστης ήταν ο 59χρoνος Aaron Cole και το θύμα που υπέκυψε στα τραύματά του, ο 30χρονος Dominique Lucas.

Αρχικά, ο Lucas φωνάζει «δεν σε ενοχλούσα» στον Cole, ο οποίος κάθεται δίπλα του. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Cole βγάζει ένα μαχαίρι και μαχαιρώνει τον Lucas, ο οποίος τρέχει από τη θέση του προς το μπροστινό μέρος του λεωφορείου φωνάζοντας στον οδηγό να του ανοίξει να κατέβει.

Όμως ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του, ακόμη και όταν ο Cole πλησιάζει και συνεχίζει να μαχαιρώνει τον άνδρα που ουρλιάζει, όπως μεταδίδει το New York Post.

Στη συνέχεια, ο Cole επιστρέφει στη θέση του, καθώς ο Lucas συνεχίζει να εκλιπαρεί για βοήθεια. Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται τότε να χρησιμοποιεί το κουμπί πανικού για να καλέσει βοήθεια και να ρωτάει αν ο Lucas θέλει να κατέβει από το λεωφορείο. Ο Cole σηκώνεται και αρχίζει να μαχαιρώνει ξανά το θύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η επίθεση έλαβε χώρα στις 4:50 μ.μ. και ότι το λεωφορείο σταμάτησε πέντε λεπτά αργότερα, καθώς ο οδηγός και οι επιβάτες έφυγαν τρέχοντας. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο στις 4:58 μ.μ. Μόνο ένας επιβάτης εθεάθη να βοηθά τον Lucas, ο οποίος σύρθηκε έξω από το λεωφορείο και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα πρακτικά των ενόρκων, ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι κράτησε τις πόρτες κλειστές για την ασφάλεια του θύματος και των επιβατών. Όταν ένας ένορκος ρώτησε αν το πρωτόκολλο προβλέπει ένας οδηγό να βοηθήσει σωματικά έναν τραυματισμένο επιβάτη, ο οδηγός απάντησε: «Όχι απ’ όσο γνωρίζω».

Συγκεκριμένα είπε «θέλω να πω, προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών, οπότε πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι άξιος εμπιστοσύνης για να λειτουργώ το λεωφορείο και για τους άλλους επιβάτες».

Δείτε το βίντεο (προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές):

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This