Συνελήφθη ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς – Αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη φίλη του!

Ο 33χρονος έχει πρωταγωνιστεί στην ταινία «Creed III»

Must Read

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει τη φίλη του!

Ο 33χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Creed III», κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να πνίξει μια 30χρονη γυναίκα στη Νέα Υόρκη η οποία σύμφωνα με το TMZ είναι η σύντροφός του.

Το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί συνέλαβαν τον Μέιτζορς – χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση – μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι στην περιοχή του Μανχάταν στις ΗΠΑ και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο μετά από κλήση που είχε γίνει νωρίτερα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 από γυναίκα που είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να την πνίξει.

Η 30χρονη έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της και κατήγγειλε στις αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από τον 33χρονο ηθοποιό.

Στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής των ΗΠΑ, με την κατάσταση της υγείας της να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, όπως ανέφερε η New York Post.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός ο οποίος κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού, επίθεση και κακοποίηση, δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.

Όπως ανέφερε το TMZ, όλα έγιναν από μια κρίση ζήλιας της φίλης του Τζόναθαν Μέιτζορς. Αρχικά διαπληκτίστηκαν την ώρα που έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν γιατί η σύντροφος του ηθοποιού είδε μια άλλη γυναίκα να του στέλνει μηνύματα.

Ο καβγάς συνεχίστηκε και τότε ο ηθοποιός φέρεται να έπιασε τη φίλη του από το χέρι και  να την χαστούκισε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μετά το χαστούκι ο ηθοποιός έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και επιχείρησε να την πνίξει. Οι δυο τους έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις εκείνο το βράδυ.

Την επόμενη μέρα η 30χρονη κάλεσε την αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

«Δεν έκανε τίποτα. Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα», ήταν το σχόλιο του ατζέντη του Μέιτζορς στο TMZ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This