Στιγμές πανικού στο Ιλινόις: Κατέρρευσε οροφή πριν από συναυλία – Ένας νεκρός και 28 τραυματίες

Must Read

Οι ανεμοστρόβιλοι που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ άφησαν πίσω τους την απόλυτη καταστροφή αλλά και δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Το βράδυ της Παρασκευής σημειώθηκε ακόμη μια τραγωδία, αυτή τη φορά στο Ιλινόις, όταν λίγο πριν από την έναρξη συναυλίας του συγκροτήματος Morbid Angel κατέρρευσε η οροφή του κτιρίου την ώρα που στο χώρο βρίσκονταν ήδη 260 άτομα.




Οι αρχές είχαν εκδώσει σήμα κινδύνου για ανεμοστρόβιλο με αποτέλεσμα το συγκρότημα να ενημερώσει, μέσω των social media, το κοινό να μην ξεκινήσει για τη συναυλία. Παρόλα αυτά πολύς κόσμος είχε ήδη καταφθάσει στο Apollo Theater όταν έγινε το κακό, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 28 να τραυματιστούν. 

«Επικρατούσε χάος»

«Μόλις φτάσαμε, πραγματοποιήσαμε έρευνα και διάσωση των θαμώνων μέσα στο Apollo. Ήταν αποκλειστική μας ευθύνη να βγάλουμε τα άτομα έξω από το κτίριο», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Shane Woody.

«Χάος. Ήταν το απόλυτο χάος. Όταν έφτασαν εκεί οι πρώτοι διασώστες, προσπάθησαν να δουν τι συνέβη. Προσπαθήσαμε να μπούμε μέσα και να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να τους μεταφέρουμε σε ασφαλές μέρος», πρόσθεσε.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν λίγο μετά την κατάρρευση της οροφής φαίνονται άτομα μέσα στο χώρο της συναυλίας να σηκώνουν συντρίμμια προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους παγιδευμένους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This