Σουδάν. Οι πραξικοπηματίες είχαν συναντηθεί με δυτικούς αξιωματούχους λίγο πριν το πραξικόπημα!

Must Read

Οι ηγέτες των πραξικοπηματιών «Σουδανικών Δυνάμεων Ταχείας Αντίδρασης» που αιματοκύλισαν το Σουδάν, συναντήθηκαν με «ειδικούς απεσταλμένους» από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νορβηγία μόλις 48 ώρες πριν από τη χθεσινή απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος!

Είχαν εκδώσει μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση για τις συγκεκριμένες συναντήσεις. Τίθεται λοιπόν μείζον θέμα για το τι ακριβώς συζήτησαν οι δυτικοί «ειδικοί απεσταλμένο με τους παραστρατιωτικούς που αιματοκύλησαν την χώρα και κατέσφαξαν δεκάδες αμάχους.

Η επίσημη ανακοίνωση των πραξικοπηματιών, έλεγε τα εξής:

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου Κυριαρχίας, Αντιστράτηγος Mohamed Hamdan Dagalo (φωτό), είχε κοινή τηλεφωνική συνάντηση με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ για την Ανατολική Αφρική, το Σουδάν και το Νότιο Σουδάν Peter Lord, τον ειδικό απεσταλμένο του Ηνωμένου Βασιλείου για το Σουδάν και το Νότιο Σουδάν Robert Fairweather και τον Νορβηγό ειδικό Απεσταλμένο για το Σουδάν και το Νότιο Σουδάν John Anton

Η ανακοίνωση εξεδόθη στις 13 Απριλίου αμέσως μετά τις συναντήσεις:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This