Σοκ: Ρουκέτα χτύπησε σπίτι Ελλήνων στο Σουδάν

Σώθηκαν από καθαρή τύχη!

Must Read

Σε απόγνωση οι Έλληνες που βρίσκονται ακόμα στο Σουδάν και έχουν βρεθεί στη μέση του εμφυλίου πολέμου, μεταξύ του στρατού και της παραστρατιωτικής οργάνωσης Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης.

Η ζωή τους διατρέχει άμεσο κίνδυνο, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, όταν ρουκέτα χτύπησε σπίτι ελληνικής οικογένειας στο Χαρτούμ.

Οι Έλληνες σώθηκαν από καθαρή τύχη, καθώς το χτύπημα ήταν σφοδρό.




Στις φωτογραφίες φαίνονται οι υλικές ζημιές που προκάλεσε η ρουκέτα στο σπίτι των ομογενών, οι οποίοι είναι από τους περίπου 100 Έλληνες που παραμένουν στο Σουδάν και κάνουν επανειλημμένες εκκλήσεις να απεγκλωβιστούν και να μεταφερθούν από το Χαρτούμ σε άλλη πόλη.

Ήδη έχει απογειωθεί από το Ασουάν της Αιγύπτου το ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-27 και κατευθύνεται προς το Τζιμπουτί, για να παραλάβει τους 23 Έλληνες που απεγκλωβίστηκαν πρώτοι από το Σουδάν.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών συντονίζει τις ενέργειες του με Γαλλία, Ιταλία και ΗΠΑ για τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο απεγκλωβισμό των Ελλήνων που βρίσκονται στο Χαρτούμ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This