Φρίκη στην Κένυα: 24χρονη σκότωσε το μωρό της με μαχαίρι ενώ τραγουδούσε νανουρίσματα

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως την είδαν να τρώει το συκώτι του μωρού

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρικαλεότητα που έλαβε χώρα σε χωριό της Κένυας, όταν μία 24χρονη μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το μόλις δύο ετών κοριτσάκι της!

Η νεαρή μητέρα, Ολίβια Ναζέριαν, αφού σκότωσε το παιδί της, διαμέλισε το άψυχο κορμάκι του με αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι την είδαν να τρώει το συκώτι του!

H δολοφονία που έχει σοκάρει την Κένυα έγινε στις 23 Απριλίου όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές της μικρής Γκλόρι πιστεύοντας αρχικά οτι στο σπίτι είχαν μπει διαρρήκτες. Όταν, όμως, έφτασαν στο σπίτι είδαν την 24χρονη γυμνή να μαχαιρώνει την κόρη της τραγουδώντας, παράλληλα, παιδικά νανουρίσματα.

Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία ενώ ορισμένοι εκ των γειτόνων προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα. Όταν, όμως, τα κατάφεραν ήταν ήδη αργά για την 2χρονη.

Γείτονας που μίλησε στην κενυατική εφημερίδα The Standard είπε ότι άκουσε την 24χρονη παιδοκτόνο να λέει «δεν θα κλάψεις ξανά μωρό μου. Θα κοιμηθείς για πάντα. Σε αγαπώ, κόρη μου».

Η 24χρονη που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 8 Μαΐου. Εισαγγελικές πηγές δήλωσαν ότι αυτό που θα εξεταστεί είναι αν η 24χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα καθώς, όπως σημείωναν, «είναι ανεξήγητο αυτό που έκανε στο παιδί της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This