Σοκάρει η αιτία για το μακελειό στο Τέξας – Μεθυσμένος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε άτομα

«Γέμισε το όπλο του, μπήκε στο σπίτι των ανθρώπων και άρχισε να πυροβολεί»

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το νέο μακελειό με πυροβολισμούς στο Τέξας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί οκτώ ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος δράστης, που διαφεύγει της σύλληψης, όντας μεθυσμένος άρχισε να κάνει ασκήσεις σκοποβολής στην αυλή του σπιτιού. Τότε μια οικογένεια του ζήτησε να σταματήσει για να μπορέσουν να κοιμίσουν το μωρό τους κι εκείνος άνοιξε πυρ εναντίον τους με ένα τουφέκι τύπου AR-15!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας από τα θύματα, πέρασε από το φράχτη και είπε στον δράστη: «Καλησπέρα, προσπαθούμε να κοιμίσουμε το μωρό στο σπίτι» και του ζήτησε ευγενικά να σταματήσει να πυροβολεί με το όπλο του.

«Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επέστρεψαν στα σπίτι τους και έπειτα ο 38χρονος δράστης γέμισε το γεμιστήρα του, διέσχισε το δρόμο και μπήκε στο σπίτι των ανθρώπων και άρχισε να πυροβολεί» περιέγραψε ο σερίφης της κομητείας Σαν Τζακίντο, μιλώντας για το τραγικό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Κλίβελαντ.

Ο δράστης του μακελειού

Το γραφείο του σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για τον Francisco Oropeza, Μεξικανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τον σερίφη συνολικά δέκα άτομα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο ένοπλος μπήκε και άρχισε να πυροβολεί, πέντε εκ των οποίων επέζησαν.

Η αστυνομία ανέφερε ότι τα θύματα ήταν όλα από την Ονδούρα χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία.




Ο σερίφης του Σαν Τζασίντο είπε ότι τα θύματα, που ήταν ηλικίας μεταξύ 8 και περίπου 40 ετών, σκοτώθηκαν με πυροβολισμούς στο κεφάλι. Τέσσερα από αυτά πέθαναν ακαριαία και το πέμπτο κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Μεταξύ των επιζώντων ήταν δύο παιδιά που βρέθηκαν ζωντανά κάτω από τα πτώματα δύο γυναικών σε ένα υπνοδωμάτιο, που είχαν πέσει πάνω τους για να τα σώσουν.

Διαβάστε επίσης: Μακελειό στο Τέξας: Πέντε νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ανάμεσά τους και ένα 8χρονο παιδί

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This