Ο Πούτιν ανακοίνωσε αεροπορικό κόμβο για Θεσσαλονίκη, αλλά και Κύπρο!

Πτήσεις από την Ρωσία στην Ευρώπη, μέσω Γεωργίας

Must Read

Ο Πούτιν δημιούργησε έναν ακόμη αεροπορικό κόμβο για τους Ρώσους. Η εξέλιξη αυτή καθιστά πρακτικά αδύναμες τις ευρωπαϊκές κυρώσεις στις αεροπορικές πτήσεις, καθώς μετά την Τουρκία, τώρα και η Γεωργία θα χρησιμεύει ως διαμετακομιστικός κόμβος για τους ταξιδιώτες. Ειδικά για την Κύπρο, αυτή η εξέλιξη είναι εξαιρετικά σημαντική. Ήταν αδύνατον για τους Κύπριους πολίτες αλλά και για τους Ρώσους, να ταξιδέψουν μέσω Τουρκίας από και προς την Μεγαλόνησο!

«Θα ξεκινήσουμε στις 15 Ιουνίου. Θα δούμε πώς θα πάει. Αλλά πιστεύουμε ότι θα υπάρχει επαρκής ζήτηση σε αυτά τα δρομολόγια. Μέσω Τιφλίδας θα είναι πιο βολικό και ταχύτερο από άλλα δρομολόγια: η Georgian Airways ξεκινά πτήσεις διαμετακόμισης για Ρώσους μέσω Τιφλίδας προς Ευρώπη.Οι πτήσεις θα πάνε για Μιλάνο, Παρίσι, Βιέννη, Λάρνακα και Θεσσαλονίκη».

Οι δύο τελευταίες αναφορές, σε Κύπρο και Ελλάδα, έχουν ιδιαίτερη σημασία…

Φυσικά, η ΕΕ έχει απειλήσει με κυρώσεις την Γεωργία για αυτή την ενέργεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This