Κόλαση και στη Συρία: 22 Αμερικανοί τραυματίες, ένας Ρώσος νεκρός!

Ευθεία εμπλοκή της Τουρκίας

Must Read

Ραγδαία κλιμάκωση παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη Συρία με πολλά συμβάντα, που όμως μπορεί να οδηγήσουν σε ολοκληρωτική σύρραξη.

Στρατιωτικό όχημα με τρεις Ρώσους στρατιώτες, χτυπήθηκε, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για χτύπημα από μη επανδρωμένο τουρκικό αεροσκάφος, γεγονός όμως που διέψευσε κατηγορηματικά η Άγκυρα, ενώ γίνεται έρευνα για πιθανή πρόσκρουση του οχήματος σε νάρκη που είχαν τοποθετήσει ισλαμιστές τρομοκράτες. Είχε προηγηθεί συναγερμός στο ρωσικό επιτελείο και μεγάλη ανησυχία στο τουρκικό.

Σε ένα τελείως ξεχωριστό συμβάν, που καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, υπήρξε ατύχημα ελικοπτέρου, στο οποίο τραυματίστηκαν 22 Αμερικανοί στρατιώτες, οι 10 σοβαρά.

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ εξέδωσε δήλωση σχετικά με το «Ατύχημα ελικοπτέρου» που συνέβη στη βορειοανατολική Συρία στις 11 Ιουνίου που οδήγησε 22 Αμερικανούς στρατιώτες να υποστούν τραυματισμούς διαφόρων βαθμών, συμπεριλαμβανομένων 10 με σοβαρούς τραυματισμούς που απαιτούν την άμεση εκκένωση τους σε ιατρικές εγκαταστάσεις ανώτερης φροντίδας εκτός Μέσης Ανατολής , με περισσότερο από πιθανό να είναι το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Landstuhl στη Γερμανία.

Δεν υπάρχει καμία εξήγηση και καμιά άλλη λεπτομέρεια για το συγκεκριμένο συμβάν. Δεν διευκρινίζεται καν ο τύπος του ελικοπτέρου, εάν δηλαδή πρόκειται για ένα Σινούκ οι δύο Black Hawk, για να δικαιολογηθεί ο μεγάλος αριθμός τραυματιών.

Επιπλέον τρεις Σύριοι στρατιώτες δολοφονήθηκαν από ισλαμιστές τρομοκράτες στην επαρχία του Χαλεπίου.

Φαίνεται ότι και στη Συρία τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This