Ασύλληπτη πρόκληση Τσελίκ: Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής!

«Θα πρέπει να υπάρξει διεθνής έρευνα και παρατήρηση»

Must Read

Νέο «χτύπημα» από τον Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος συνέχισε σήμερα το ανθελληνικό του παραλήρημα, με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, καθώς δεν δίστασε να μιλήσει για… εγκλήματα της Ελλάδα κατά της ανθρωπότητας, υποστηρίζοντας ότι η χώρα μας «μετατρέπει σε νεκροταφείο μεταναστών τη Μεσόγειο»!

Ειδικότερα, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της συνεδρίασης του ΑΚΡ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν δίστασε να προχωρήσει σε πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων, ισχυριζόμενος ότι οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής θα πρέπει να εξεταστούν ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. «Η ελληνική ακτοφυλακή προσπαθούσε να σπρώξει βάρκα μεταναστών με 600 άτομα στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Θα πρέπει να υπάρξει διεθνής έρευνα και παρατήρηση», ανέφερε στο πλαίσιο του ακραία προκλητικού παραληρήματός του ο Τσελίκ, προσθέτοντας πως «πρέπει να ληφθούν μέτρα πρόληψης για τους παράτυπους μετανάστες».

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, αλλά υποστήριξε ξεδιάντροπα πως «τρυπούν τις βάρκες των μεταναστών και τους σέρνουν επίτηδες στο θάνατο. Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής θα πρέπει να εξεταστούν ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σκοτωθούν άνθρωποι. Το να σιωπάς είναι επαίσχυντη υποκρισία. Η ελληνική ακτοφυλακή μετατρέπει το Αιγαίο και τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο μεταναστών μπροστά στα μάτια όλων μας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν».

Η προκλητική αυτή ρητορική του εκπροσώπου του Ταγίπ Ερντογάν, πάντως, ταιριάζει… ταμάμ στο αφήγημα της Άγκυρας που θέλει τους Έλληνες να βουλιάζουν τις βάρκες με τους παράτυπους μετανάστες.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This