Σοβαρότατη εξέλιξη στις ΗΠΑ: «Ένοχος ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Προέδρου»!

Συμφώνησε να δηλώσει ενοχή για τρία ομοσπονδιακά εγκλήματα, ούτως ώστε να αποφύγει τα χειρότερα...

Must Read

Μία σοβαρότατη εξέλιξη είχαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, που αφορά τον 53χρονο γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN, ο Μπάιντεν ο νεότερος συμφώνησε να δηλώσει ένοχος απέναντι σε σοβαρές κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα για τρία ομοσπονδιακά εγκλήματα, προκειμένου, προφανώς, να γλιτώσει τις ακόμα σοβαρότερες που προκύπτουν από τα συγκριτικά στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Μέχρι σήμερα, τα συστημικά ΜΜΕ της Αμερικής χαρακτήριζαν θεωρίες συνωμοσίας τις αποκαλύψεις για τον γιο του Αμερικανού προέδρου. Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο να ομιλούν για… ρωσική προπαγάνδα, ενώ τα στοιχεία που τεκμηριώνουν πλήθος κακουργημάτων με ένοχο όχι μόνο το γιο, αλλά και τον πατέρα, ήταν συντριπτικά.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι ο Χάντερ Μπάιντεν αποφάσισε να δηλώσει ένοχος σε συγκεκριμένες κατηγορίες, προφανώς για να γλιτώσει τις σοβαρότερες. Οι κατηγορίες αφορούν φοροδιαφυγή και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Η έρευνα ξεκίνησε το 2018, κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ και έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και κριτική από το 2020 από Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς, οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μπάιντεν για απροθυμία να συνεχίσει την υπόθεση. Ο Κρις Κλαρκ, δικηγόρος υπεράσπισης του 53χρονου γιου του προέδρου των ΗΠΑ, σε δήλωσή του, ανέφερε: «Με την ανακοίνωση δύο συμφωνιών μεταξύ του πελάτη μου και του Εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών για την Περιφέρεια του Ντέλαγουερ, κατανοώ ότι η πενταετής έρευνα έχει επιλυθεί».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This