Τρόμος στη Μολδαβία: Άντρας άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο – Δύο νεκροί

Ο δράστης συνελήφθη

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο διεθνές αεροδρόμιο Κινσινάου της Μολδαβίας καθώς ένας άντρας άρχισε να πυροβολεί σκορπώντας τον τρόμο!

Πρόκειται για ένα αλλοδαπό ο οποίος, πιθανότατα, πήρε στραβά την άρνηση των υπευθύνων του αεροδρομίου να τον αφήσουν να περάσει στην χώρα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πήρε το όπλο ενός συνοριοφύλακα και πυροβόλησε αρχικά εναντίον του πριν συνεχίσει την δράση του.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντιάνα Φέτκο, είπε ότι η αστυνομία βρισκόταν στο αεροδρόμιο και ότι οι πτήσεις καθυστερούν. Το αεροδρόμιο εκκενώθηκε τόσο από τους πολίτες που περίμεναν τις πτήσεις τους όσο και από το προσωπικό.

Σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο αναφέρει ότι η εναέρια κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγω του συμβάντος ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, όλες οι πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις 30 Ιουνίου έχουν καθυστερήσει. Ωστόσο, αναμένεται η κανονική λειτουργία να επανέλθει σύντομα.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novoski, επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών της Μολδαβίας, έκανε λόγο για δύο νεκρούς από το περιστατικό. Ο ένας είναι ο φρουρός και ο άλλος ένας πολίτης.

Το μέσο ενημέρωσης Ziarul de Garda ανέφερε ότι η αστυνομία βρισκόταν στο αεροδρόμιο και ένας άνδρας είχε οχυρωθεί μέσα αφού πυροβόλησε αρκετές φορές. Τελικά ο δράστης συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε είχε τραυματιστεί και ο ίδιο και λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το περιστατικό και η κυβέρνηση δεν σχολίασε ακόμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This