«Δεν θα ξαναπατήσω στη Ζάκυνθο» – Ο Βρετανός τουρίστας λέει ότι οι μπράβοι τον πλάκωσαν στο ξύλο για μια καρέκλα

Η μητέρα του προειδοποιεί τους Βρετανούς γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στη Ζάκυνθο

Must Read

Φωτογραφίες και δηλώσεις του Βρετανού τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ στη Ζάκυνθο δημοσίευσε σήμερα η Daily Mail.

Ο 18χρονος Τζέιμς είναι ο πρωταγωνιστής του βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με πέντε άνδρες να τον χτυπούν αλύπητα. Με μαυρισμένα μάτια, πρόσωπο πρησμένο και μελανιασμένο από το ξύλο, μια ημέρα μετά την επίθεση, ο νεαρός υποστηρίζει ότι έχει τραύματα και στο σώμα του.

Πηγή: DailyMail

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στα όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι του μαγαζιού, σύμφωνα με τους οποίους ο 18χρονος επιτέθηκε σε ένα κορίτσι με άδειο μπουκάλι και αυτός ήταν ο λόγος που τον χτύπησαν.

Από πλευράς του όμως ο 18χρονος υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε κάποιο κορίτσι και ότι ο λόγος που τον χτύπησαν ήταν επειδή ανέβηκε σε μια καρέκλα για να βγάλει σέλφι και να χορέψει.

Πηγή: DailyMail

«Καθόμουν μαζί με τους φίλους μου στο πίσω μέρος του κλαμπ και υπήρχαν και άλλα άτομα που κάθονταν γύρω μας. Βγάλαμε μία selfie με τη μεγάλη ομάδα μας και στη συνέχεια πήδηξα στην καρέκλα για να βγάλω μία φωτογραφία και χόρεψα πάνω στην καρέκλα για 10 δευτερόλεπτα. Ο πορτιέρης μου άρπαξε το μπράτσο για να με κατεβάσει. Τράβηξα πίσω το μπράτσο μου πριν μου πει ‘κατέβα’», περιέγραψε και πρόσθεσε: «Κατέβηκα αμέσως, αλλά δεν πιστεύω ότι του άρεσε το γεγονός ότι ήμουν αρκετά δυνατός για να τραβήξω πίσω το μπράτσο μου. Ο πορτιέρης έφυγε και επέστρεψε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα με τους υπόλοιπους πορτιέρηδες που φαίνονται στο βίντεο, με έβγαλαν έξω και άρχισαν να με χτυπάνε».

Ο ίδιος λέει ότι σοκαρίστηκε «για το πόσο λίγο θέλουν αυτοί οι ξένοι μπράβοι για να αρχίσουν να χτυπάνε κάποιον με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πίστευα ότι αν είσαι λίγο ανόητος και προκαλείς προβλήματα, τότε ναι μπορεί, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ότι θα γινόταν για κάτι τόσο μικρό όπως να ανέβεις σε μία καρέκλα για να βγάλεις μία selfie».

Ο Τζέιμς δηλώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί ξανά στο νησί: «Οι μπράβοι απλά θέλουν να μαλώνουν και να χτυπάνε κόσμο. Είναι κάτι φυσιολογικό να χτυπάνε τουρίστες».

Η μητέρα του προειδοποιεί τους Βρετανούς γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στη Ζάκυνθο

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του 18χρονου Μισέλ Τέιλορ προειδοποίησε τους γονείς των παιδιών που θέλουν να ταξιδέψουν για διακοπές στη Ζάκυνθο, έναν προορισμό ιδιαίτερα δημοφιλή στους νεαρούς Βρετανούς: «Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι αυτό είναι απαράδεκτο και συμβαίνει στα παιδιά μας. Είμαι μητέρα και κάθε μητέρα θα το νιώσει εάν συμβεί στον γιο της όταν είναι για διακοπές στη Ζάκυνθο. Δεν πρέπει να ανησυχείς για το αν θα μπορούσαν να χτυπηθούν από πορτιέρηδες», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η ίδια διαψεύδει τις πληροφορίες των ελληνικών ΜΜΕ ότι ο 18χρονος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και ότι αναγνώρισε κάποιον Σέρβο, καθώς σύμφωνα με την ίδια ουδέποτε μίλησε με την αστυνομία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This