Σάλος στις ΗΠΑ: Ο υιός Μπάιντεν έλαβε εκατομμύρια από Ρωσίδα ολιγάρχη που δεν συμπεριελήφθη στις κυρώσεις!

Δεν έχει πάτο το βαρέλι της διαφθοράς και της προπαγάνδας!

Must Read

Ο Ντέβον Άρτσερ, Πρώην συνέταιρος του υιού του αμερικανού προέδρου, μόλις κατέθεσε ότι ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τη δισεκατομμυριούχο σύζυγο του δημάρχου της Μόσχας, Έλενα Μπατουρίνα, την άνοιξη του 2014, προτού αυτή στείλει 3,5 εκατομμύρια δολάρια στον Χάντερ Μπάιντεν!

Η κατάθεση του μάρτυρα, έγινε ενώπιον του Κογκρέσου. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, το υπουργείο Δικαιοσύνης που ελέγχεται πλήρως από τον Μπάιντεν, απαιτούσε την σύλληψη του Άρτσερ, πριν αυτός προλάβει να καταθέσει!

Η Μπατουρίνα είναι η ίδια Ρωσίδα ολιγάρχης που το καθεστώς Μπάιντεν αρνήθηκε να τις επιβάλει κυρώσεις…

Η συγκεκριμένη υπόθεση πλέον αποκτά άλλη τροπή, διότι ενώ είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας από το 2020, ακολούθησε μία απέλπιδα προσπάθεια των συστημικών ΜΜΕ των ΗΠΑ, να την βαφτίσουν ως «ψευδή είδηση».

Η αποκάλυψη της daily mail για το σκάνδαλο – προσπάθησαν να απαξιώσουν το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις!

Εδώ αποκαλύπτεται περίτρανα ότι ο Μπάιντεν πήρε όντως τις εκλογές με τη βοήθεια του λεγόμενου Βαθέως κράτους και την συστηματική συγκάλυψη των σκανδάλων του τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία λογόκριναν τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This