Έτοιμος για δεκάδες απολύσεις στα παλάτια του ο βασιλιάς Κάρολος

Must Read

Ετοιμος να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο και να κάνει δεκάδες απολύσεις στα παλάτια του είναι ο βασιλιάς Κάρολος για να εξοικονομήσει χρήματα στους Βρετανούς φορολογουμένους, καθώς δεν βλέπει τον λόγο γιατί να μην τρώει σαν κοινός θνητός και, αντίθετα, να τον φροντίζουν ουρές από υπηρέτες.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο βασιλιάς Κάρολος, με τη σύμφωνη γνώμη της βασίλισσας Καμίλα, ετοιμάζεται να απολύσει το 20% του προσωπικού του στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο ανάκτορο του Σάντρινχαμ, στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκοτίας και σε άλλες βασιλικές κατοικίες. Το βασιλικό ζευγάρι διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που κάνουν την ίδια δουλειά και όλοι τους πληρώνονται και από χρήματα του Δημοσίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έντυπης εφημερίδας «The Mail on Sunday», που επικαλείται η «New York Post», το βασιλικό ζευγάρι διαπίστωσε ότι χωρίς λόγο υπάρχουν πολλοί βοηθοί για κάθε υπάλληλο, καθώς και αρκετοί βοηθοί των βοηθών. Επιπλέον, ο Κάρολος και η Καμίλα ρώτησαν τον υπεύθυνο του προσωπικού του παλατιού του Μπάκιγχαμ για ποιον λόγο υπάρχει άλλη κουζίνα για τα γεύματα που σερβίρονται σε αυτούς και άλλη κουζίνα για να τρώει το προσωπικό. «Γιατί δεν μπορούμε όλοι να τρώμε από την ίδια κουζίνα, με τον ίδιο σεφ;» ρώτησαν, χωρίς να λάβουν ικανοποιητική απάντηση.

Ο Κάρολος φέρεται αποφασισμένος να μειώσει σημαντικά το προσωπικό του, με τη βρετανική εφημερίδα να εκτιμά ότι οι απολύσεις θα αφορούν «δεκάδες άτομα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This