Συγκλονιστικό βίντεο με κατάρρευση προβλήτας στις ΗΠΑ – Τραυματίστηκαν 25 φοιτητές

Απίστευτο ατύχημα σε πανεπιστήμιο στο Ουισκόνσιν

Must Read

Συνολικά 25 φοιτητές τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε μια προβλήτα στην Πανεπιστημιούπολη του UW-Madison στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες την στιγμή της κατάρρευσης της προβλήτας.

«Γύρισα σε ένα κορίτσι και είπα: «Θεέ μου. Συνέβη πραγματικά αυτό;» ανέφερε η πρωτοετής Gabrielle Wilbrandt, η οποία στεκόταν στην προβλήτα κατά την διάρκεια της κατάρρευσης.

Η Nicole Mitchell, που κολυμπούσε εκεί κοντά, είπε: «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Στην αρχή έκανε έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εγώ και ο φίλος μου, με τον οποίο κολυμπούσα, πλησιάσαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε πίσω στην αποβάθρα. Όλοι ούρλιαζαν, έψαχναν τα πράγματά τους, φροντίζοντας να είναι καλά οι φίλοι τους».

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που η προβλήτα, η οποία χωρούσε 60 έως 80 άτομα, κατέρρευσε στην λίμνη Mendota. Αξιωματούχος του αστυνομικού τμήματος του UW-Madison δήλωσε ότι περίπου 20 έως 25 άτομα υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς, σύμφωνα με τοπικά Μέσα.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο χωρίς να απειλείται η ζωή του, δήλωσε η MFD. Πέντε άλλοι ανέφεραν τραυματισμούς. Η ομάδα διάσωσης της λίμνης MFD ερεύνησε την υποβρύχια περιοχή όπου συνέβη η κατάρρευση και επιβεβαίωσε ότι κανείς δεν είχε παγιδευτεί ή είχε πνιγεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κακοκαιρία «Daniel» σαρώνει τη χώρα: Νεκροί, κατακλυσμιαίες πλημμύρες και απόγνωση για τα πρωτοφανή φαινόμενα

Κακοκαιρία Daniel στην Εύβοια: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Κύμη – Εγκλωβισμένοι οδηγοί στο Αλιβέρι

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This