Σοβαρή αποκάλυψη του Έλον Μασκ, κάποιοι επιθυμούν πυρηνικό ολοκαύτωμα!

Must Read

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε με αναρτήσεις του ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ή της Ουκρανίας του ζήτησε να συμβάλλει σε μια ενέργεια στον πόλεμο της Ουκρανίας, η οποία θα οδηγούσε πιθανότατα σε πυρηνική κλιμάκωση. 

Το CNN είχε μεταδώσει ότι ο Έλον απενεργοποίησε τους δορυφόρους του Starlink ως απάντηση σε μια μυστική επίθεση που σχεδίαζαν οι Ουκρανοί στον ρωσικό ναυτικό στόλο στην Σεβαστούπολη. Είναι αυτονόητο πως σε μία τέτοια περίπτωση, η απάντηση της Ρωσίας θα ηταν ασύμμετρη.

Ο Έλον Μασκ διευκρίνισε ότι οι δορυφόροι του εσκεμμένα δεν ήταν ενεργοί και ότι «πιέστηκε από την κυβέρνηση» να τους ενεργοποιήσει ώστε η Ουκρανία να μπορέσει να επιτεθεί σε ρωσικά πλοία σε μια περιοχή που για τη Μόσχα θεωρείται «κόκκινη γραμμή».

Η αποκάλυψη του Έλον Μασκ

 

«Υπήρξε ένα έκτακτο αίτημα από τις κυβερνητικές αρχές για την ενεργοποίηση του Starlink μέχρι τη Σεβαστούπολη. Η προφανής πρόθεση ήταν να βυθιστεί το μεγαλύτερο μέρος του ρωσικού στόλου ενώ ήταν αγκυροβολημένο».

Ο Έλον Μασκ ξεκαθάρισε ότι αρνήθηκε να ενεργοποιήσει το Starlink, αποτρέποντας έτσι «μια σημαντική πράξη πολέμου και κλιμάκωσης της σύγκρουσης».

Είναι προφανές πως εάν ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι δεν διαψεύσουν άμεσα τους ισχυρισμούς του δισεκατομμυριούχου, τότε κάποιοι θέλουν να βυθίσουν τον πλανήτη σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This