Ο σφαγέας Αλίεφ αναγνώρισε τα Κατεχόμενα

Μια κίνηση που, δεδομένα, έγινε με εντολή Ερντογάν

Must Read

Ο Αζέρος δικτάτορας Ιλχάμ Αλίεφ, που θεωρείται στη διεθνή κοινότητα ως ενεργούμενο του Ερντογάν, αφού κατέσφαξε πρώτα την Αρμενία με τις ευλογίες της Αγκυρας και την ένοχη σιωπή της κοινής γνώμης, προχώρησε χθες στην de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Η συγκεκριμένη ενέργεια ακόμα και αυτή την ώρα παραμένει αναπάντητη από την ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο παραμένει, όπως φαίνεται, βυθισμένο στο καλό κλίμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων που δεν πρέπει με τίποτα να διαταραχθεί. Ωστόσο, επειδή αυτή η κίνηση του Αλίεφ έγινε δεδομένα με εντολή Ερντογάν, θα έπρεπε ήδη το θέμα να έχει τεθεί στο ανώτατο επίπεδο, η χώρα μας να είχε ανακαλέσει τον Ελληνα πρέσβη και να είχε γίνει σκληρό διάβημα προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ομως, ακόμα και αυτή την ώρα η ελληνική κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή, δείχνοντας μεθυσμένη από το… κρασί της ειρήνης που δήθεν μας προσφέρει ο Τούρκος δικτάτορας. Παράλληλα, θα είχε θέσει άμεσα και το ζήτημα της προμήθειας φυσικού αερίου από το κράτος-δολοφόνο. Δυστυχώς, η Ελλάδα έχει πέσει στα νύχια μιας παρέας η οποία θα απολογηθεί σύντομα για τις φανερές, αλλά και τις κρυφές σχέσεις που διατηρεί με το Αζερμπαϊτζάν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη στα συρτάρια της ΕΕ βρίσκεται το τεράστιο σκάνδαλο με τον χρηματισμό Ευρωπαίων αξιωματούχων, δημοσιογράφων και άλλων δυτικών παραγόντων, με 3 δισ. δολάρια από το Αζερμπαϊτζάν. Γι’ αυτό και κάνεις λαδωμένος δεν μιλά… Μάλιστα, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν ένιωσε την ανάγκη να κάνει γνωστή αυτή την πράξη κατάφωρης παραβίασης του Διεθνούς Δικαίου αλλά και όλων των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών μέσω διαγγέλματος, έτσι ώστε να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον σύμμαχό του Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν στη συνεδρίαση του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών, που συνεδριάζει στο Μπακού. Εκεί, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν ανέφερε με τρόπο προκλητικό πως «η σημαία της αποσχισθείσας “τουρκικής δημοκρατίας” της βόρειας Κύπρου θα κυματίζει στην εκδήλωση που φιλοξενείται στο Μπακού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This