Για πρόσκληση Μπάιντεν στον Ερντογάν κάνει λόγο η Χουριέτ: Του δίνουν και τα F-16!

«Οι τουρκο-αμερικανικές σχέσεις εισέρχονται σε μια νέα εποχή»

Must Read

Ο εκβιασμός που χρησιμοποιεί διαχρονικά ως μέτρο πίεσης η τουρκική διπλωματία, φαίνεται να πιάνει πάλι τόπο, μετά και τις συναντήσεις του Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Εξελίξεις λοιπόν και στις σχέσεις ΗΠΑΤουρκίας με τον αρθρογράφο της Χουριέτ, Αμπντουλκαντίρ Σελβί, που έχει στενές σχέσεις με τον Τούρκο πρόεδρο, να γράφει ότι αναμένεται σύντομα πρόσκληση του Τζο Μπάιντεν στον Ερντογάν.

Μάλιστα αναφέρεται και σε πώληση των F-16 στην Τουρκία!

Όπως γράφει συγκεκριμένα ο Τούρκος δημοσιογράφος:

«Όταν ανοίξει το Κοινοβούλιο τον Οκτώβριο, και μετά την έγκριση του Κοινοβουλίου της ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και την έγκριση του Κογκρέσου των ΗΠΑ για την πώληση των F-16 στην Τουρκία, αν και δεν σχετίζονται…

Όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του θετικού εδάφους. Μετά από αυτά τα βήματα, ο πρόεδρος Ερντογάν αναμένεται να προσκληθεί στις ΗΠΑ για συνάντηση με τον πρόεδρο Μπάιντεν. Οι τουρκο-αμερικανικές σχέσεις εισέρχονται σε μια νέα εποχή. Η γενική άποψη είναι ότι οι τουρκο-αμερικανικές σχέσεις θα εισέλθουν σε μια νέα διάσταση από οικονομική άποψη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This