Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο Μενέντεζ και η σύζυγός του – Αθώοι δήλωσαν όλοι οι κατηγορούμενοι

Το newsbreak αποκάλυψε το σαθρό κατηγορητήριο εις βάρος του Αμερικανού γερουσιαστή 

Must Read

Ελεύθερος με εγγύηση 100.000 δολαρίων αφέθηκε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ. Αθώος για τις εις βάρος του κατηγορίες περί δωροληψίας από τρεις επιχειρηματίες του Νιου Τζέρσι δήλωσε ο Αμερικανός γερουσιαστής προσερχόμενος την Τετάρτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, ο Μενέντεζ πρέπει να παραδώσει το διαβατήριο και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Μπορεί να κρατήσει τυχόν υπηρεσιακά διαβατήρια ενώ τα ταξίδια στο εξωτερικό επιτρέπονται για υπηρεσιακούς λόγους.

Επιπλέον, ο Μενέντεζ δεν μπορεί να επικοινωνήσει με συγκατηγορουμένους και άλλους μάρτυρες παρά μόνον παρουσία του συνηγόρου του, εκτός από την σύζυγό του.

Η σύζυγός του, Ναντίν Μενέντεζ, θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

 

Την περασμένη εβδομάδα ασκήθηκε δίωξη στον 69χρονο Δημορατικό γερουσιαστή και την σύζυγό του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δέχθηκαν ράβδους χρυσού και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά προκειμένου ο Ρόμπερτ Μενέντεζ να ασκήσει την επιρροή του υπέρ της αιγυπτιακής κυβέρνησης και να παρέμβει υπέρ των τριών υπό διερεύνηση επιχειρηματιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Το newsbreak αποκάλυψε το σαθρό κατηγορητήριο εις βάρος του Αμερικανού φιλέλληνα γερουσιαστή και το σενάριο του οργανωμένου σχεδίου πολιτικής εξόντωσής του. Είναι η τρίτη φορά που ο Ρόμπερτ Μενέντεζ βρίσκεται στο στόχαστρο ομοσπονδιακής έρευνας, ωστόσο, ποτέ δεν καταδικάστηκε.

Το Newsbreak αποκαλύπτει και γκρεμίζει ολόκληρο το κατηγορητήριο του Ρόμπερτ Μενέντεζ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  Μενέντεζ παρουσιάστηκε σήμερα στο Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν και δήλωσε αθώος. Η σύζυγός του, Ναντίν Μενέντεζ, και οι επιχειρηματίες Χοσέ Ουρίμπε, 56 ετών, και Φρεντ Ντάιμπς, 66 ετών, δήλωσαν επίσης αθώοι. Ένας τρίτος επιχειρηματίας, ο Ουαέλ Χάνα, 40 ετών, δήλωσε αθώος εμφανιζόμενος χθες στο δικαστήριο.

Μετά τις κατηγορίες εις βάρος του, ο Μενέντεζ αποχώρησε προσωρινά από την προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, επειδή ο κανονισμός της Γερουσίας ορίζει ότι όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα πρέπει να εγκαταλείπουν τα ηγετικά αξιώματά τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This