Μπιλ Γκέιτς: «Ανοησία το να φυτεύεις δέντρα»!

Ανατριχίλα από την δήλωση που δείχνει ότι η καταστροφή του πλανήτη ουσιαστικά γίνεται από παρανοϊκούς «εγκεφάλους»!

Must Read

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση του Μπιλ Γκέιτς ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς πως το να φυτεύει κανείς δέντρα για να σταματήσεις την κλιματική αλλαγή είναι απολύτως ανόητο!

Συγκεκριμένα ο μεγιστάνας της Microsoft ρωτήθηκε σε συνέδριο των New York Times για το κλίμα σχετικά με τις κινήσεις που κάνει ώστε να μειώσει το ανθρακικό του αποτύπωμα.

Απάντησε πως αυτό που δεν κάνει είναι να φυτεύει δέντρα και εξήγησε πως αυτή η μέθοδος είναι από εκείνες που δεν αποδίδουν χαρακτηρίζοντας την μάλιστα και μια ανοησία!

«Είμαστε άνθρωποι της επιστήμης ή ηλίθιοι;», συνέχισε ο Γκέιτς. «Τι θέλουμε να είμαστε;», κατέληξε.

Την εξωφρενική δήλωση του Μπιλ Γκέιτς που καταδεικνύει πως η καταστροφή του πλανήτη ξεκινά από παρανοϊκούς που δεν πιστεύουν στην δενδροφύτευση σχολίασε ο δισεκατομμύριουχος επιχειρηματίας Μαρκ Μπένιοφ ο οποίος βρίσκεται στο άλλο άκρο καθώς ξοδεύει αρκετά χρήματα για να γίνουν δενδροφυτεύσεις.

Όπως ανέφερε στους New York Times, δεν κατάλαβε το ξέσπασμα του Γκέιτς και ότι πρέπει να φυτεύσουμε ένα τρισεκατομμύριο δέντρα!

Ο «εγκέφαλος» της Microsoft θα έπρεπε να γνωρίζει πως όταν καίγεται ένα δάσος και μετά δεν υπάρχει καμία δενδροφύτευση οι συνέπειες είναι καταστροφικές καθώς ακολουθούν καύσωνες και πλημμύρες! Αυτό είναι κάτι που ακόμα και οι γιαγιάδες μας το ξέρουν!

Όπως φαίνεται ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται διόλου καθώς όταν φυτεύεις δέντρα, δεν γεμίζεις τσέπες, σε αντίθεση με το κέρδος που φέρνουν οι ανεμογεννήτριες.

Στην χώρα μας, πάντως, ακόμα μία έγκριση για κατασκευή αιολικού σταθμού σε περιοχή NATURA είχε δοθεί τελικά αυτόν τον μήνα στα καμένα, στην πολύπαθη από τις φετινές πυρκαγιές Ροδόπη όπως αποκαλύπτει η σημερινή «δημοκρατία».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This