Μάικλ Τζόρνταν: Έγινε ο πρώτος αθλητής στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ

Η χλιδάτη ζωή του «Αir»

Must Read

Στα παρκέ του ΝΒΑ «πετούσε», αλλά και στην μετά το μπάσκετ πορεία του τα καταφέρνει εξίσου καλά ου μην και καλύτερα. Ο λόγος για τον «αέρινο» Μάικλ Τζόρνταν που μετρά μία αμύθητη περιουσία.
Και όλα αυτά εκμεταλλευόμενος το ισχυρό brand name που τον συνοδεύει, αλλά και μέσα από τις δράσεις του ως επιχειρηματίας συν όλες τις δραστηριότητές του και τα διαφημιστικά. Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ των παρκέ συνεχίζει να… σκοράρει ακατάπαυστα.
Ήδη έγινε ο πρώτος (πρώην) αθλητής στην μακρά λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Για τον δισεκατομμυριούχο «Air» η ζωή μετά το Μπάσκετ είναι γεμάτη χλιδή με υπερπολυτελείς βίλες, αυτοκίνητα και γιοτ που οργώνουν τα πελάγη ανά τον κόσμο, πολλές φορές και τις ελληνικές θάλασσες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This