Ο Μπάιντεν έδιωξε τον σκύλο του από τον Λευκό Οίκο – Δάγκωνε αξιωματικούς της Μυστικής Υπηρεσίας

Δεν έχει γίνει γνωστό πού βρίσκεται ο Κομάντερ

Must Read

Ο Κομάντερ, ο γερμανικός ποιμενικός του ζεύγους Μπάιντεν, εκδιώχθηκε από τον Λευκό Οίκο για επιθετική συμπεριφορά. Είναι η δεύτερη φορά που ο Αμερικανός ηγέτης απομακρύνει τον σκύλο του επειδή δαγκώνει τους ανθρώπους στην προεδρική κατοικία των ΗΠΑ.

Ο Κομάντερ δάγκωσε έναν αξιωματικό της Μυστικής Υπηρεσίας στις 25 Σεπτεμβρίου, στο 11ο γνωστό περιστατικό, έγραψε η Washington Post. Ένας άλλος γερμανικός ποιμενικός, ο Μέιτζορ, είχε επίσης εκδιωχθεί από τον Λευκό Οίκο έπειτα από πολλά περιστατικά επίθεσης εναντίον μελών του προσωπικού.

«Ο Κομάντερ δεν βρίσκεται επί του παρόντος στον χώρο του Λευκού Οίκου ενώ αξιολογούνται τα επόμενα βήματα» δήλωσε η εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν.

«Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία νοιάζονται πολύ για την ασφάλεια όσων εργάζονται στον Λευκό Οίκο και όσων τους προστατεύουν καθημερινά. Παραμένουν ευγνώμονες για την υπομονή και την υποστήριξη της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, και όλων των εμπλεκομένων, καθώς συνεχίζουν να αναζητούν λύσεις» πρόσθεσε.

Δεν ανέφερε, ωστόσο, πού βρίσκεται ο σκύλος των Μπάιντεν ή ποιες άλλες ενέργειες έγιναν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This