Ανατριχιαστικό βίντεο: Ισραηλινοί βγήκαν στα μπαλκόνια τους και έψαλαν τον εθνικό τους ύμνο!

Μικρά παιδιά ψάλλουν τον «Hatikvah» που σημαίνει στα εβραϊκά Ελπίδα

Must Read

Με τον πόλεμο ΙσραήλΧαμάς να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και κάθε ώρα να πεθαίνουν δεκάδες άνθρωποι και στις δυο πλευρές, οι κάτοικοι του Τελ Αβίβ προσπαθούν να νικήσουν τον φόβο.

Το βράδυ της Τρίτης οι κάτοικοι της εμπόλεμης περιοχής, αψηφώντας τις ρουκέτες και την απειλή από την Ισλαμικής Τζιχάντ για μπαράζ ρουκετών στην περιοχή, ψάλλουν από τα μπαλκόνια τους τον εθνικό ύμνο του Ισραήλ.

 

«Ψάλλουν αυθόρμητα τον εθνικό ύμνο του Ισραήλ, «Hatikvah» στη Χολόν, όπου νωρίτερα οι σειρήνες έστειλαν τους κατοίκους στα καταφύγια», έγραψε ένας χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το εβραϊκό κράτος είναι ισχυρό, θα επικρατήσει», συμπλήρωσε. Σε αρκετά βίντεο ακούγονται πλήθη – αναβοσβήνοντας τα φώτα – να ψάλλουν με δυνατή φωνή μέσα στη νύχτα τον ύμνο του Ισραήλ, ενώ ακούγονται σποραδικά χειροκροτήματα.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Ιστορίες φρίκης από Έλληνες που επέστρεψαν από τον πόλεμο: «Περνούσαν οι ρουκέτες από πάνω μας»

Έλληνες από το Ισραήλ: «Αποκεφάλισαν παιδάκια, έκαψαν την γυναίκα που πρόσεχε τα παιδιά μου»

Εικόνες αποκάλυψης και «μυρωδιά θανάτου» στο Ισραήλ: 300.000 Ισραηλινοί στρατιώτες έξω από τη Γάζα – Απειλούν με πυραύλους το Τελ Αβίβ 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This