Κλαίνε και οι ιατροδικαστές στο νεκροτομείο του Τελ Αβίβ: Μη αναγνωρίσιμες 297 σοροί!

Ασύλληπτες εικόνες οικογενειών που κάηκαν σφιχταγκαλιασμένοι

Must Read

Δεν έχει τέλος το δράμα στη Μέση Ανατολή. Οικογένειες αμάχων έχασαν τη ζωή τους και χάθηκαν από την μαζική σφαγή των τρομοκρατών της Χαμάς. Οι σοροί «μιλούν» από μόνες τους, και οι ιατροδικαστές λυγίζουν στις εικόνες των πτωμάτων. 

Οι δολοφονημένοι, άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά στα νεκροτομεία «διηγούνται» τις τελευταίες στιγμές τους. Όπως για παράδειγμα τα απανθρακωμένα σώματα ενός ενήλικα και ενός παιδιού. Ήταν τόσο παραμορφωμένα που στην αρχή δεν συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για δύο άτομα. Αλλά όταν οι ιατροδικαστές άρχισαν να τα εξετάζουν ενδελεχώς κατάφεραν να δουν ότι τα σώματα ήταν αυτά ενός ενήλικα και ενός παιδιού. Πέθαναν αγκαλιασμένοι.

 

Έτσι, κόπηκε το νήμα της ζωής για τους δυο αυτούς ανθρώπους οι οποίοι είδαν το σπίτι τους να γίνεται παγίδα θανάτου καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς έβαλαν φωτιά. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο ενήλικας στο παιδάκι βλέποντας ότι έρχεται το τέλος ήταν να το πάρει αγκαλιά. Στο Εθνικό Κέντρο Ιατροδικαστικής του Ισραήλ, όπου αναγνωρίζονται τα πτώματα των θυμάτων της επίθεσης της Χαμάς οι ιατροδικαστές είναι σε απόγνωση. Όπως λένε, το σύνηθες τα τελευταία 24ωρα μετά την σφαγή στο νότιο Ισραήλ είναι να πρέπει να διαχωρίσουν προσεκτικά τις σορούς δύο ανυπεράσπιστων ανθρώπων που το μόνο που μπορούσαν να κάνουν στις τελευταίες τους στιγμές ήταν να αγκαλιαστούν και να περιμένουν το θάνατο. Πολλοί εκ των ιατροδικαστών είναι με πρησμένα μάτια από το κλάμα. Από τα 959 πτώματα που έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής στη στρατιωτική βάση της Σούρα, αυτά που είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστούν μεταφέρονται στο εγκληματολογικό κέντρο στο Τελ Αβίβ, όπου ομάδες επιστημόνων εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να μάθουν ποιοι είναι. Έχουν πλήρη επίγνωση ότι οι βασανισμένες οικογένειες των αγνοουμένων πρέπει να μάθουν αν ανάμεσα στους νεκρούς είναι οι δικοί τους.

 

Κάποια θύματα πυροβολήθηκαν και στη συνέχεια πυρπολήθηκαν. Άλλα δέθηκαν με συρμάτινα σχοινιά για να μην ξεφύγουν και καταδικάστηκαν σε μια φλεγόμενη κόλαση. Μέχρι χθες, υπήρχαν 297 πτώματα τόσο αποτρόπαια κακοποιημένα ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμα από κανέναν.  Από κάποιους έχουν μείνει μόνο κομμάτια από οστά. Ένας άνδρας πυροβολήθηκε από πίσω. Τον είχαν δέσει πισθάγκωνα με χειροπέδες και στη συνέχεια τον εκτέλεσαν.

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ηχούν σειρήνες σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This