Με νεκρά παιδιά στην αγκαλιά – Αίμα, απόγνωση και κραυγές πόνου στο βομβαρδισμένο νοσοκομείο της Γάζας

Σπαρακτικές εικόνες στο νοσοκομείο της Γάζας - Το Ισραήλ «δείχνει» τον Ισλαμικό Τζιχάντ

Must Read

Την ώρα που το Ισραήλ αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον βομβαρδισμό του νοσοκομείου της Γάζας, «δείχνοντας» τον Ισλαμικό Τζιχάντ πίσω από την επίθεση, η επόμενη μέρα αποτυπώνει το μέγεθος της απόλυτης καταστροφής.

Εικόνες Αποκάλυψης με γονείς να κρατούν στην αγκαλιά τους νεκρά ή τραυματισμένα παιδιά, άνθρωποι που σπαράζουν από  πόνο και απόγνωση, γιατροί απελπισμένοι που ψάχνουν στα χαλάσματα επιζώντες, είναι το σκηνικό του θανάτου που έχει απλωθεί στην περιοχή.

Οι υγειονομικές αρχές στη Γάζα κάνουν λόγο για 200 με 300 νεκρούς, ενώ τα τοπικά Μέσα ανεβάζουν τον απολογισμό στους 500. Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό,  αλλά ο ισραηλινός στρατός αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο μαχητές της Χαμάς μιλούν για έναν πύραυλο του Ισλαμικού Τζιχάντ που εκτοξεύτηκε από κοντινό νεκροταφείο και χτύπησε το νοσοκομείο.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This