Βίντεο του Al Jazeera διαψεύδει το Ισραήλ για το χτύπημα στο νοσοκομείο της Γάζας

Οι ισραηλινές δυνάμεις φέρονται να έχουν παρερμηνεύσει τα στοιχεία για να «χτίσουν» μια ιστορία

Must Read

Την ώρα που δεν αποδεικνύεται επαρκώς ούτε από το Ισραήλ ούτε από την Χαμάς ποιος έπληξε το νοσοκομείο Αλ Αχλί στην Γάζα, έρχονται στο φως νέα βίντεο που επιχειρούν να ρίξουν φως στο μυστήριο.

Το Al Jazeera ανέλυσε χρονοκωδικοποιημένο υλικό από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένης μιας ζωντανής μετάδοσης από δημοσιογράφο του εκείνη την ώρα. Επιπλέον, αναλύθηκαν ζωντανά πλάνα από την Λωρίδα της Γάζας και το Ισραήλ, και προέκυψε το συμπέρασμα ότι η ζωντανή μετάδοση του Al Jazeera υστερούσε κατά 35 δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο

Έπειτα από λεπτομερή εξέταση όλων των βίντεο, οι αναλυτές του Al Jazeera καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η λάμψη που το Ισραήλ απέδωσε σε εσφαλμένη βολή ήταν στην πραγματικότητα σύμφωνη με το σύστημα πυραυλικής άμυνάς του, το οποίο αναχαίτισε έναν πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Λωρίδα της Γάζας και τον κατέστρεψε στον αέρα.

Οι ισραηλινές δυνάμεις φέρονται να έχουν παρερμηνεύσει τα στοιχεία για να «χτίσουν» μια ιστορία ότι μια από τις λάμψεις που καταγράφηκαν από διάφορες πηγές ήταν εκτόξευση ρουκέτας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This