Ύμνοι στον Χίτλερ από στέλεχος του Ερντογάν γιατί… σκότωνε Εβραίους!

Ζήτησε μέχρι και... εκκαθάριση των Εβραίων

Must Read

Για ακόμη μια φορά προκαλεί την ανθρωπότητα το κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν, AKP, με στελέχη του να υμνούν τον… Αδόλφο Χίτλερ!

Αυτό το αίσχος συνέβη σε τοπικό συμβούλιο στην επαρχία της Σαμψούντας με τον Σουλεϊμάν Σεζέν να τοποθετείται για τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και για να επιτεθεί στο Ισραήλ επικαλέστηκε τον Χίτλερ.

Και, όπως είπε, προσευχήθηκε να έχει η ψυχή του το έλεος του Θεού επειδή… σκότωσε Εβραίους! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ανέφερε και τα λόγια του Χίτλερ ότι «θα είμαι καταραμένος για κάθε Εβραίο που δεν σκότωσα»!

Όπως δημόσια είπε: «Οι άνθρωποι εξέφρασαν θυμό για τον Χίτλερ λέγοντας ότι ήταν ρατσιστής. Αλλά ο Χίτλερ έχει αυτή την παρατήρηση, “θα με βρίζεις για κάθε Εβραίο που δεν σκότωσα. Τόσο αληθινά λόγια, καθώς το σιωνιστικό εβραϊκό Ισραήλ βρίσκεται σήμερα πίσω από κάθε προσπάθεια δημιουργίας χάους στον κόσμο. Θυμάμαι για άλλη μια φορά τον Χίτλερ και προσεύχομαι για το έλεος του Θεού και τη χάρη του για τα λόγια του. Θεού θέλοντος, αυτό το τρομοκρατικό κράτος σύντομα θα πάψει να υπάρχει και θα υπάρξει ειρήνη στον κόσμο μόλις καθαριστεί από τους Εβραίους»!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This