Ραγίζει καρδιές το τηλεφώνημα 21χρονης ομήρου της Χαμάς στον πατέρα της – «Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει»

Βρισκόταν στο μουσικό φεστιβάλ με τον 18χρονο αδερφό της

Must Read

Το σπαρακτικό τηλεφώνημα 21χρονης ομήρου της Χαμάς στον πατέρα της έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δύο εβδομάδες μετά τη σφαγή στο αιματοβαμμένο Φεστιβάλ Ειρήνης στο Ισραήλ.

Η 21χρονη Maya και ο 18χρονος αδερφός της Itay βρίσκονταν στο μουσικό φεστιβάλ την ημέρα της επίθεσης της Χαμάς όπου δεκάδες νέοι σκοτώθηκαν και άλλοι απήχθησαν από την παλαιστινιακή παραστρατιωτική οργάνωση. Έκτοτε τα ίχνη τους αγνοουνται…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @itay_and_maya_regev

Ο πατέρας των δύο παιδιών, Ilan Regev, έδωσε στη δημοσιότητα την συγλονιστική τελευταία επικοινωνία που είχε με την κόρη του, την οποία μετέδωσε το CNN. «Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η 21χρονη Maya, με τον αδερφό της να της ζητά να του στείλει την τοποθεσία όπου βρίσκονταν.

«Μπαμπά σε αγαπώ. Είμαστε στο αυτοκίνητο, δεν μπορούμε να φύγουμε», λέει η νεαρή ισραηλινή στον πατέρα της, με τον ίδιο να ξεσπά σε λυγμούς. Από εκείνη την ημέρα οι γονείς τους δεν γνωρίζουν τι απέγιναν τα παιδιά τους, ωστόσο, όπως επισημαίνει η δημοσιογράφος του CNN, σκοπός του πατέρα τους ήταν να ακουστεί η φωνή της κόρης του. «Νόμιζα ότι ήταν νεκροί, και οι δύο ήταν νεκροί», λέει με τρεμάμενη ο Ilan Regev.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει επιζώντας του φεστιβάλ στο Ισραήλ – «Πολλοί από τους φίλους μας απήχθησαν, δολοφονήθηκαν ή κάηκαν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This