Ο διάσημος τενίστας Ζβέρεφ θα πληρώσει ακριβά την επίθεση στην πρώην σύντροφό του!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο Γερμανός

Must Read

Επανήλθε ο σάλος για ένα ήδη γνωστό θέμα στο παγκόσμιο τένις…

Μία ιστορία με πολλά επεισόδια και θορυβώδη πλοκή. Η ταραχώδης ζωή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με την πρώην σύζυγό του περνά καθημερινά από κάθε λογής δικαστήρια. Ο διάσημος Γερμανός τενίστας καλείται πλέον να αποζημιώσει με παραπάνω από 450.000 ευρώ την πρώην συντροφό του λόγω της επίθεσης εις βάρος της τον Μάιο του 2020! Το τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε για την ακρίβεια λόγω σωματικής βλάβης που υπέστη η γυναίκα από τον 26χρονο σήμερα αθλητή.

Συγκεκριμένα, δικαστήριο του Τίργκαρτεν στο Βερολίνο επιβεβαίωσε μέσω του Guardian την απόφαση που εκδόθηκε στις 2 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε, το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2020 σε έναν καυγά του τότε ζευγαριού. Με το άλλοτε Νο1 του κόσμου να κακοποιεί σωματικά και να προκαλεί βλάβη στην σωματική ακεραιότητα της συντρόφου του. Όσο για τον φερόμενο ως δράστη, ο ίδιος σκοπεύει δε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αφού αρνείται κάθε κατηγορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This