Θύμα φάρσας από Ρώσους κωμικούς έπεσε η Μελόνι

Τι σχολίασε σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της φάρσας

Must Read

Ούτε η ίδια η Ιταλίδα πρωθυπουργός δεν γλίτωσε από τα «δίχτυα» Ρώσων κωμικών ηθοποιών οι οποίοι θέλησαν να της κάνουν μια καλοστημένη φάρσα.

Όπως αποκάλυψε το ίδιο το γραφείο Τύπου της ιταλικής κυβέρνησης, φαρσέρ ήρθε σε επικοινωνία με τον διπλωματικό σύμβουλο της Ιταλίδας πρωθυπουργού και παρουσιάσθηκε ως πρόεδρος επιτροπής της Αφρικανικής Ένωσης και ζήτησε να συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί της.

Η φάρσα στήθηκε στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου από Ρώσους κωμικούς ηθοποιούς, όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος. Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Αφρικανό ηγέτη φέρεται να ζήτησε την γνώμη της Μελόνι σχετικά με την ουκρανική αντεπίθεση.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της Ουκρανίας και στην καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης.

Ο διπλωματικός σύμβουλος της Μελόνι εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν, ενώ μέλη του κόμματός της, «Αδέλφια της Ιταλίας», σχολίασαν ότι «πρόκειται μόνο για απελπισμένη ρωσική προπαγάνδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την φάρσα κρύβονται οι κωμικοί  Vovan & Lexus, οι οποίοι θεωρούνται στενά συνδεδεμένοι με τις μυστικές υπηρεσίες του Κρεμλίνου. Στο παρελθόν έχουν «χτυπήσει» και άλλους πολιτικούς όπως τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, τον υπουργό Εξωτερικών της Δανίας Λαρς Λόκε Ράσμουσεν και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This