Αγωνία τέλος: Οι απαγωγείς άφησαν ελεύθερο και τον πατέρα του Λουίς Ντίας της Λίβερπουλ!

Must Read

Δώδεκα ολόκληρες ημέρες χρειάστηκε να περιμένουν ο Κολομβιανός άσος της Λίβερπουλ Luis Diaz και η οικογένειά του, μέχρι να λάβει τέλος η περιπέτεια με τον πατέρα του, ο οποίος είχε απαχθεί από μέλη του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού.

Σήμερα Πέμπτη, ωστόσο, οι απαγωγείς του Luis Manuel Diaz αποφάσισαν να τον απελευθερώσουν, όπως είχαν πράξει και με τη μητέρα του 26χρονου ποδοσφαιριστή, την οποία είχαν αφήσει ελεύθερη στο Μπαράνκας της Κολομβίας, λίγες ώρες αφότου τούς απήγαγαν.

Θυμίζουμε πως, όταν την περασμένη Κυριακή ο επιθετικός της Λίβερπουλ είχε σκοράρει στο 90+5′, στην αναμέτρησή της ομάδας του με τη Λούτον, πανηγύρισε το γκολ του δείχνοντας την φανέλα που φορούσε από κάτω, η οποία έγραφε «ελευθερία για τον μπαμπά».

Ωστόσο, το συγκεκριμένο μήνυμά του ήταν μόνο η αρχή, καθώς λίγη ώρα αργότερα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου απευθύνθηκε στην αντάρτικη ομάδα της Κολομβίας, ζητώντας τους να αφήσουν ελεύθερο τον πατέρα του «το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This