Τραγωδία με φορτηγό στη Νιγηρία

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 208 τραυματίστηκαν

Must Read

Τρομακτικό συμβάν επί αφρικανικού εδάφους!

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 208 τραυματίστηκαν στην πολιτεία του Νίγηρα, στην κεντροδυτική Νιγηρία, όταν ο οδηγός του φορτηγού στο οποίο επέβαιναν έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα έφυγε από τον δρόμο και ανατράπηκε. Η τραγική είδηση που ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία οδικής ασφάλειας και μετέδωσαν τα τοπικά δίκτυα έκανε τον γύρο του κόσμου.

Ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μπίσι Καζίμ τόνισε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε νύχτα Τρίτης (ο τραγικός απολογισμός έγινε ξημερώματα Τετάρτης) στο χωριό Τακαλάφια, στην περιφέρεια Μαγκάμα. Οι αρχές αναζητούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας και υπό ποιες συνθήκες συνέβη το τραγικό περιστατικό. Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής. Πολλοί δρόμοι ακόμη και κεντρικοί είναι ασυντήρητοι, κακοφτιαγμένοι, σε κάκιστη κατάσταση και γεμάτοι λακκούβες, ενώ πολλά οχήματα δεν διαθέτουν καν επαρκή φωτισμό και δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα στους κανόνες οδικής ασφάλειας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This