Το Βέλγιο ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο πάρτι swingers της Ευρώπης

Και υπόσχεται στους παρευρισκόμενους, «την πιο συναρπαστική νύχτα του 2024»!

Must Read

«Τοις μετρητοίς» φαίνεται ότι έχουν πάρει οι Βέλγοι την ατάκα που είπε κάποτε ο Γούντι Άλεν: «Πιστεύω ότι το σεξ είναι ένα όμορφο πράγμα μεταξύ δύο ανθρώπων. Μεταξύ πέντε, είναι φανταστικό» και είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν το μεγαλύτερο πάρτι swingers (ανταλλαγή συντρόφων) της Ευρώπης το επόμενο έτος!

Οι πολίτες του Βελγίου άλλωστε, επιδεικνύουν αυξανόμενο ενθουσιασμό για ερωτικές σχέσεις και μυστικά ερωτικά σουαρέ, όπως γράφουν οι Brussels Times!

Το… event με τίτλο «Mystery Sensation», αναμένεται να φιλοξενήσει έως και 10.000 άτομα και θα διεξαχθεί στην Αμβέρσα από τις 19:00 έως τις 03:00 της 21ης Σεπτεμβρίου 2024. Ως συνήθως, ο ακριβής χώρος θα αποκαλυφθεί 24 ώρες πριν από την εκδήλωση.

Στρώματα, τζακούζι και προφυλακτικά

Ο ιστότοπος του Mystery Sensation υπόσχεται στους παρευρισκόμενους «την πιο συναρπαστική νύχτα του 2024» που «θα επαναπροσδιορίσει τα όρια της ευχαρίστησης και της φινέτσας».

Σύμφωνα με τους Brussels Times οι χώροι για τις ερωτικές συναντήσεις θα περιλαμβάνουν 150 στρώματα και δέκα τζακούζι, ενώ τουλάχιστον 20.000 προφυλακτικά θα είναι διαθέσιμα για να «διασφαλιστεί η υπόσχεση της ξέγνοιαστης και ασφαλούς ανακάλυψης»!

Ο διοργανωτής εκδηλώσεων Gert Snoeys, ο οποίος έχει 20 χρόνια εμπειρίας ειδικά στη διοργάνωση εκδηλώσεων swingers, λέει ότι η βραδιά δεν θα μοιάζει με καμία που είχε σχεδιάσει προηγουμένως.

«Θα έχουμε έναν χώρο όχι λιγότερο από 4.000 τετραγωνικά μέτρα», είπε στην Gazet van Antwerpen. «Σε αυτόν, θα υπάρχουν 25 θεματικές αίθουσες. Φανταστείτε ένα σκοτεινό δωμάτιο, μια συναρπαστική αίθουσα BDSM, μια αίθουσα κινηματογράφου και ποιος ξέρει, ίσως ακόμη και ένα δωμάτιο στο στυλ της Κοκκινοσκουφίτσας. Όλα είναι πιθανά».

Τα εισιτήρια, το dress code και το απαγορευτικό στους εργένηδες

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και ξεκινούν από 250 ευρώ για μόνες γυναίκες και 695 ευρώ για ζευγάρια.

Όσοι πάλι έχουν πιο… βαθιές τσέπες, μπορούν να «σκάσουν» 1.350 ευρώ για ένα εισιτήριο «VIP deluxe», το οποίο προσφέρει στα ζευγάρια «αποκλειστική πρόσβαση» σε ένα πάρτι μετά το πάρτι, καθώς και μια διανυκτέρευση σε ένα κοντινό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Πάντως, όσοι και όσες επιθυμούν να παρευρεθούν (πρέπει να είναι άνω των 21 ετών), συνιστάται από τους διοργανωτές να αγοράσουν τα εισιτήριά τους άμεσα, καθώς αυτά που θα αγοραστούν μετά τις 31 Δεκεμβρίου θα είναι 100 ευρώ ακριβότερα!

Υπάρχει και dress code στο πάρτι: Για τους άνδρες (σ.σ. όσοι είναι μόνοι δεν επιτρέπεται να δώσουν το παρόν!) μαύρη γραβάτα, ενώ οι γυναίκες προτρέπονται να φορούν τα «πιο κομψά» κοκτέιλ φορέματά τους.

Κλείνοντας, ο Snoeys λέει στους Brussels Times ότι τα κλαμπ Swingers στο Βέλγιο και την Ολλανδία, «προσελκύουν πολλούς νέους σήμερα. Τα ζευγάρια ηλικίας 21 ετών προτιμούν ένα τέτοιο πάρτι από μια τυπική βραδιά ντίσκο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This